NIGHTWISH: Μόνιμο μέλος της μπάντας η Floor Jansen!

0
83

Nightwish 091013Το αναμενόμενο, έγινε.

Με ανακοίνωση στο επίσημο site τους, οι NIGHTWISH επιβεβαιώνουν ότι η Floor Jansen είναι πλέον η μόνιμη τραγουδίστριά τους.

Συγκεκριμένα:

“Ms Floor Jansen is a keeper. Επίσης θα είμαστε πλέον μπάντα με έξι μέλη από εδώ και στο εξής, καθώς ο κύριος Troy Donockley (uilleann pipes, low whistles, φωνητικά) θα είναι πλήρες μέλος της μπάντας. Κανονικά θα περιμέναμε μέχρι το 2014 για να πάρουμε την απόφαση για το μέλλον του line-up της μπάντας, αλλά ο περασμένος χρόνος μας έδειξε ότι η Floor και ο Troy είναι τα τέλεια ταιριαστά κομμάτια στο puzzle μας και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για το δεσμό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ όλων μας. Σας αγαπάμε παιδιά. Tuomas/Marco/Jukka/Emppu”

Η Floor από τη μεριά της δήλωσε:

“Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που νιώθω! Αυτή η ένωση είναι πάνω από όλα και δε μπορώ να σας πώ το πόσο υπέροχο είναι που θα συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι με τα νέα μου αδέρφια! Once i had a dream… and this is it!!!”

Τη νέα σύνθεση του γκρουπ, μπορούμε να τη δούμε στο live/tour documentary, “Showtime, storytime”, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία του Ville Lipiainen και trailer μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here