Οι SLAYER θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Repentless” στις 11 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το “Hell Awaits” του 1985 που το αμερικανικό συγκρότημα δεν θα συνεργαστεί με την American Recordings του Rick Rubin.
Αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός ο Kerry King δήλωσε τα εξής σε πρόσφατη συνέντευξη του: “Η συναδελφικότητα είναι πολύ πιο ισχυρή από το να πηδάς από το καράβι και να πηγαίνεις κάπου άλλου. Νόμιζα ότι θα συνεχίζαμε με την American, αλλά όταν πήραμε την προσφορά της ένιωσα προσβεβλημένος. Για μένα ήταν σαν να έλεγαν «Δεν πρόκειται να έχετε καλή τύχη εδώ πλέον». Οπότε βρήκαμε τους νέους μας φίλους στην Nuclear Blast”.














![A day to remember… 20/1 [EDGUY] Edguy](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/01/Edguy-Rocket-ride-front-218x150.jpg)
