GHOST: Πρώην μέλη των GHOST ζήτησαν εκ νέου δίκη για την αγωγή τους εναντίον του Tobias Forge. Κατηγορούν τον δικαστή για μεροληπτική στάση

0
112

Πρώην μέλη των GHOST  ζήτησαν νέα δίκη στην αγωγή τους εναντίον του ηγέτη της μπάντας, Tobias Forge. Οι τέσσερις μουσικοί πιστεύουν ότι ο δικαστής που διέταξε την απόρριψη της αγωγής τους  πριν 2 μήνες μερολήπτησε υπέρ του Forge λόγω ότι και οι δύο ανήκουν στη σουηδική στοά “Order Of Freemasons”.
Ο Forge, ο οποίος ίδρυσε τους GHOST πριν από 8 χρόνια, μηνύθηκε από τα τέσσερα πρώην μέλη τον Απρίλιο του 2017. Τον κατηγορούν για εξαπάτησής τους από το νόμιμο μερίδιο τους στα κέρδη από τις πωλήσεις των άλμπουμ της μπάντας και τις παγκόσμιες περιοδείες.
Η δίκη στο περιφερειακό δικαστήριο του Linköping διήρκεσε έξι ημέρες και  στις 17 Οκτωβρίου, βγήκεμια απόφαση 108 σελίδων με την οποία απορρίφθηκε η υπόθεση. Έτσι, τα τέσσερα πρώην μέλη των GHOST διατάχθηκαν  να καταβάλουν τις νομικές αμοιβές στον Forge, οι οποίες θα μπορούσαν να ανέλθουν σε περίπου $146.000.
Οι μουσικοί – Simon Söderberg (Alpha, μέλος των GHOST από το 2010 μέχρι το 2016), Mauro Rubino (Air, Μέλος των GHOST από το 2011 μέχρι το 2016), Henrik Palm (Eather, Μέλος των GHOST από το 2015 μέχρι το 2016) και Martin Hjertstedt (Earth, μέλος των  GHOST από το 2014 μέχρι το 2016) – έχουν κάνει έφεση κατά της απόφασης, και ο δικηγόρος τους, Michael Berg έγραψε στα δικαστικά  έγγραφα ότι «θα πρέπει να ήταν σχεδόν αδύνατο για τον δικαστή Henrik Ibold  να εκτιμήσει αντικειμενικά και αμερόληπτα την αποδεικτική αξία των πληροφοριών που ο Tobias Forge παρείχε”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here