DREAM THEATER: Στα τέλη του 2023 θα αρχίσει η ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ

0
680

Οι DREAM THEATER σχεδιάζουν να μπουν στο στούντιο στα τέλη του 2023 για να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του δέκατου έκτου στούντιο άλμπουμ τους.

Το χρονοδιάγραμμα των progressive metal γιγάντων για τη συνέχεια του “A View From The Top Of The World” του 2021 αποκαλύφθηκε από τον κιθαρίστα John Petrucci σε μια νέα συνέντευξη στο “Trunk Nation With Eddie Trunk” του SiriusXM.

Ερωτηθείς για τα σχέδια των DREAM THEATER για το 2023 μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας για την υποστήριξη του δεύτερου σόλο άλμπουμ του, “Terminal Velocity”, ο Τζον είπε: «Οι DREAM THEATER θα συνεχίσουν να περιοδεύουν το 2023. Όπως όλοι οι άλλοι, κλείσαμε για δύο χρόνια και έχουμε πολλά να κάνουμε. Υποστηρίζουμε το “A View From The Top Of The World”. Έχουμε κάνει εκτεταμένες περιοδείες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αλλά ακόμη… παίξαμε δύο συναυλίες μόνο στην Ασία, όπως και μόνο τέσσερις συναυλίες στη Νότια Αμερική. Υπάρχει ακόμα πολύ έδαφος να καλυφθεί. Έτσι, το 2023 θα είναι γεμάτο με περιοδείες για τους DREAM THEATER, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Ερωτηθείς αν αυτός και οι σύντροφοί του έχουν σκεφτεί να δουλέψουν σε νέα μουσική ακόμα, ο Petrucci είπε: «Δεν μπορώ να μας φανταστώ να επιστρέφουμε στο στούντιο μέχρι περίπου αυτή την εποχή του χρόνου. Δεν θα γίνει καμία δουλειά στο στούντιο πριν από το φθινόπωρο, αυτό είναι μάλλον σίγουρο. Οπότε ο νέος δίσκος δεν θα κυκλοφορήσει πριν την επόμενη χρονιά».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here