METALLICA vs “Stranger Things”: Το light show που σίγουρα ξεπέρασε τη διακόσμηση του Halloween για όλους

0
396

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, ιδιαίτερα αν είστε στις ΗΠΑ και αρέσκεστε στον τρόμο, και τις σκαλιστές κολοκύθες .Ενώ οι περισσότεροι θα μπορούσαν να διακοσμήσουν κάποιο παράθυρο με μερικά τρομακτικά φώτα, ψεύτικους ιστούς αράχνης και ένα στολίδι με κάποιον σκελετό κήπου, ο Tom BetGeorge του Magical Light Shows δημιούργησε ένα εκπληκτικό σόου, με ένα στόλο από drones, φώτα και έναν διάβολο.

Η ευχάριστη φετινή προσφορά στην κοινότητα του, ύψους 400 ποδιών, ήταν εμπνευσμένη από το “Stranger Things” και το “Master of Puppets” των METALLICA, που ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιπλέον εικόνων από τους “Ghostbusters” του 1984.

«Έφτιαξα αυτό το σόου δωρεάν για την κοινότητά μας», λέει ο Tom. «Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές και αυτό ήταν ένα έργο φτιαγμένο με μεράκι».

Οι ίδιοι οι METALLICA επιδοκίμασαν την προσπάθεια του, συνδέοντας το οκτάλεπτο βίντεο στο Twitter με ένα emoji κολοκύθας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom χρησιμοποιεί τη μουσική του συγκροτήματος ως soundtrack για τα τρομακτικά σόου του για το Halloween. Το 2020, χρησιμοποίησε το “Enter Sandman” και 70.000 φώτα για να συγκεντρώσει χρήματα για το McHenry House, ένα τοπικό οικογενειακό καταφύγιο στο Tracy της Καλιφόρνια.

Δείτε την τελευταία οπτική προσπάθεια του Tom στο παρακάτω βίντεο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here