ROB HALFORD για το νέο του βιβλίο “Biblical”: Είναι “ένα πραγματικά ευχάριστο, αστείο, ενδιαφέρον βιβλίο γεμάτο εσωτερικές ιστορίες”

0
348

Ο τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, Rob Halford, μίλησε στον Mark Strigl του Ozzy’s Boneyard του SiriusXM για το βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε, “Biblical: Rob Halford’s Heavy Metal Scriptures”. Στη συνέχεια της αυτοβιογραφίας του “Confess” για το 2020, ο Halford στρέφει το βλέμμα του σε όλες τις πτυχές της ιστορίας του hard rock και του κόσμου του heavy metal μέσω αποκαλύψεων, απόψεων και αναμνήσεων, που όλα συνδέονται μεταξύ τους με βιβλικά θέματα.

Πριν από αρκετούς μήνες, ο Halford αποκάλυψε δημόσια ότι πάλεψε με τον καρκίνο του προστάτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ανέφερε προηγουμένως τη μάχη του με τον καρκίνο στο νέο κεφάλαιο που προστέθηκε στην ενημερωμένη έκδοση του “Confess”. Στο “Confess”, ο Halford αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο αφού βίωσε συμπτώματα για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2020, ο Rob υποβλήθηκε σε προστατεκτομή, μια επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται ολόκληρος ο αδένας του προστάτη συν μέρος του ιστού γύρω του, συμπεριλαμβανομένων των σπερματοζωαρίων. Αφού βρέθηκαν περισσότερα καρκινικά κύτταρα πέρυσι, υποβλήθηκε σε θεραπείες ακτινοβολίας τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2021 και διαγνώστηκε εντελώς καθαρός τον Ιούνιο του 2021. Έκανε επίσης σκωληκοειδεκτομή αφού ανακαλύφθηκε όγκος στην σκωληκοειδίτιδα του.

Το “Confess” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 μέσω της Hachette Books. Το βιβλίο που γράφτηκε από κοινού με τον Gittins, πρόσφερε στους αναγνώστες μια συναρπαστική, εγκάρδια και ειλικρινή ματιά στους αγώνες που αντιμετώπισε ο Rob με τον εθισμό και τη σεξουαλικότητά του, καθώς και τις μουσικές του αναζητήσεις αλλά και τις εσωτερικές του διαμάχες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here