Οι MACHINE HEAD στο Rockwave Nights 2024

0
414
Machine Head


Machine Head

Όπως ήταν προφανές από την προηγούμενη ανάρτηση της διοργανώτριας εταιρίας, οι MACHINE HEAD έρχονται στην Αθήνα, στις 4 Ιουλίου.

X LALALA Presents
Rockwave Nights …Στην Κορυφή!

Machine Head
4 Ioυλίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Αθήνα

ΜACHINE HEAD = Μπάντα γεννημένη για live.

Αδιαμφισβήτητοι δάσκαλοι των δολοφονικών riff, των επιθετικών grooves και των άγριων hooks, οι Machine Head έρχονται στην Αθήνα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 4 Ιουλίου στα Rockwave Nights!

Μετά την εκρηκτική τους είσοδο στη συνείδηση του κόσμου το 1994 με το εμβληματικό άλμπουμ Burn My Eyes, οι MACHINE HEAD δικαιώνoνται το 2024 από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ ύστερα από την ανακοίνωσή τους ως headliners στα  Hellfest, Mystic Festival, Graspop, Evil Live festival και τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στα Download, Rock am Ring, Copenhell, Greenfield.

Σειρά έχει η headline εμφάνιση των MACHINE HEAD στις 4 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού όπου το θρυλικό μουσικό πλήρωμα από την Καλιφόρνια θα αποδείξει ότι ως ζωτική δύναμη στη βαριά μουσική, συνεχίζει να εξελίσεται χωρίς να φεύγει μακριά από τις ρίζες της παλιάς σχολής από την οποία ξεκίνησε ενσωματώνοντας μια μανιώδη σειρά επιρροών σε μερικούς από τους πιο αιχμηρούς και σκληρούς metal ύμνους που γράφτηκαν ποτέ.

Αδιαπέραστοι στις τάσεις της κάθε εποχής, οι MACHINE HEAD παραμένουν μια heavy metal μπουλντόζα που συντρίβει τα πάντα!

Η προπώληση εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε!
https://www.more.com/music/rockwave-nights-machine-head/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here