Ακυρώθηκε συναυλία των SEPULTURA στο Λίβανο για θρησκευτικούς λόγους

0
148

Σύμφωνα με το Albawaba, οι Λιβανικές αρχές απαγόρευσαν στους SEPULTURA να παίξουν στη χώρα, κατηγορώντας το Βραζιλιάνικο  συγκρότημα για “προσβολή του Χριστιανισμού” και για “Δαιμονολατρεία”. Η διοργανώτρια εταιρεία Skull Session ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου ότι οι αρχές αρνήθηκαν να εκδόσουν τις απαραίτητες βίζες για τα μέλη του γκρουπ, αναγκάζοντάς τους να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους συναυλία στην περιοχή Χάμρα της Βηρυτού στις 28 Απριλίου. Στη συνέχεια σύμφωνα με το The New Arab απαγορεύτηκε σε εκπρόσωπο της διοργανώτριας να δει το επίσημο έγγραφο της απαγόρευσης και όποια πληροφορία έλαβε προέρχεται από αξιωματούχους που είχαν δει το έγγραφο. 
“Βασικά, αυτό που μάθαμε είναι ότι θεωρήθηκαν «δαιμονολάτρες», ασεβείς προς τον Χριστιανισμό και ότι έπαιξαν ζωντανά στο Ισραήλ”, δήλωσε η Skull Session “που τίποτα απ ‘όλα αυτά δεν είναι αλήθεια”.
Κάτι παρόμοιο συνέβη το 2016, όταν προγραμματισμένη συναυλίας της μπάντας στο Κάϊρο ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, με την κατηγορία περί «Δαιμονολατρείας».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here