Αποχώρηση των Phil Demmel και Dave McClain από τους MACHINE HEAD ύστερα από μια αποχαιρετιστήρια Αμερικάνικη περιοδεία

0
194

Σε πρόσφατη ανακοίνωση, αναφέρθηκε πως η ανερχόμενη Αμερικάνικη περιοδεία των MACHINE HEAD θα είναι και η τελευταία με τους Demmel και McClain με το υπάρχον lineup: Robb Flynn (κιθάρα, φωνητικά), Phil Demmel (κιθάρα), Dave McClain (τύμπανα) and Jared MacEachern (μπάσο).
Ο Flynn μετέδωσε την είδηση μέσω βίντεο στο Facebook Live λέγοντας συγκεκριμένα πως ο Demmel αποχώρησε τη Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη και μια μέρα μετά ακολούθησε ο McClain. “Ο Jared κάπως παραιτήθηκε επίσης, αλλά δεν ήταν σίγουρο αν ήταν σίγουρο” σύμφωνα με τον Robb.
Πάντως, η φθινοπωρινή 2018 MACHINE HEAD περιοδεία θα γίνει κανονικά. Όπως είπε ο ίδιος ο Flynn “έχουμε όλοι συμφωνήσει ότι η περιοδεία θα είναι ένας εορτασμός της μουσικής και αυτής της περιόδου της μπάντας. Δεν είναι όμως αποχαιρετιστήρια περιοδεία των MACHINE HEAD εξ ολοκλήρου.”
Όσο για το τι έκανε τους Demmel και McClain να αποχωρήσουν ο Flynn είπε πως: “Δεν μας ενώνει πλέον κάτι σε μουσικό επίπεδο. Έχω διατηρήσει τον έλεγχο της μπάντας τόσο δυνατά που ένιωθαν σαν να πνίγονται.”
“Είμαι άτεγκτος χαρακτήρας” παραδέχτηκε. “Είμαι σαν ένα οστρακόδερμο και η σκληρή επιφάνεια μου έχει απ’ τη μία φέρει την επιτυχία και αναγνώριση αλλά έχει επίσης προκαλέσει πολύ πόνο. Έχω τρομερή όρεξη και δημιουργικότητα αλλά και θυμό. Έχω δημιουργήσει μια αποξένωση στα μέλη της μπάντας.”
Ο Flynn πάντως επέμεινε πάντως πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν. “Ζητώ μονάχα να σεβαστείτε την απόφαση του Phil και του Dave όπως κι εγώ την σέβομαι. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα προσέφεραν στη μπάντα που δεν είναι και λίγα, 15 χρόνια με τον Phil και 23 με τον Dave.”
Ο Flynn συνέχισε λέγοντας ότι “είναι ένα τέλος εποχής. Έκλαψα πολύ εχθές και ένιωθα λες και με χτύπησε ένα φορτηγό.”
Ωστόσο ο Robb ανέφερε πως μίλησε πού πρόσφατα με τον Jared και ότι ο μπασίστας εν τέλει αποφάσισε να παραμείνει στη μπάντα. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here