Δείτε τον Nergal να τραγουδάει το “Evil has no boundaries” με τους SLAYER

0
85

Ο frontman των BEHEMOTH Adam “Nergal” Darski ανέβηκε  στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας των SLAYER την Τρίτη 4 Ιουνίου στην Arena Gliwice στο Gliwice της Πολωνίας για να τραγουδήσει το κλασικό τους κομμάτι “Evil has no boundaries”. Το video μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Το περασμένο φθινόπωρο, ο Nergal  είχε δηλώσει ενθουσιασμένος που οι BEHEMOTH θα ήταν το support σχήμα στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία των SLAYER. 
“Λυπάμαι που βλέπω τους SLAYER να αποχωρούν”, είπε. “Ήταν τεράστια τιμή από τη μία να είμαι μέρος της περιοδείας, από την άλλη όμως είναι πολύ λυπηρό, και δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς τους SLAYER. Μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς τον Θεό, αλλά χωρίς τους SLAYER, όχι. “
Και συνέχισε: 
“Τα πράγματα αλλάζουν, άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι «φεύγουν»  και καλύτερα να συνηθίσουμε την ιδέα ότι οι BLACK SABBATH τελείωσαν και οι IRON MAIDEN μετράνε μέρες. Όλα τα μεγάλα συγκροτήματα που ξέρουμε αργά ή γρήγορα θα μας αφήσουν. Μάλλον πιο σύντομα απ’ ότι νομίζουμε, μιας και όλοι τους είναι μεγάλοι σε ηλικία”
Δείτε εδώ το video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here