Είσοδος σε συναυλίες μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κάνει Covid-test;

0
221

Το Billboard έκανε μία αποκλειστική δημοσίευση, που αφορά το σχέδιο επανέναρξης των συναυλιών για το 2021, από την Ticketmaster, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της εταιρίας Pfizer ότι κατά ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, είναι έτοιμο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η εταιρία ετοιμάζει σχέδιο ώστε να κάνει συναυλίες με θεατές που είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε έχουν κάνει τεστ!!! Το γενικό πλάνο, υπαγορεύει ότι όταν αγοράσει κάποιος εισιτήριο για ένα live, πρέπει να επιβεβαιώσει είτε ότι έχει κάνει το εμβόλιο, είτε ότι έχει στα χέρια του αρνητικό τεστ κορονοϊού 24-72 ώρες πριν το event και μόνο τότε θα επιτραπεί στον θεατή η είσοδος στις συναυλίες. Ταυτόχρονα, δίνεται η διαβεβαίωση ότι η Ticketmaster θα τηρήσει στο ακέραιο την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το μοναδικό στοιχείο που θα λαμβάνει, θα είναι η επιβεβαίωση ότι ο θεατής δεν πάσχει από κορονοϊό, επομένως θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Η Ticketmaster, έχει συνεχόμενα ραντεβού με τρίτες εταιρίες που θα κάνουν την αξιολόγηση, θα τσεκάρουν τα τεστ ή τα εμβόλια και θα τα συνδέουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά, παρέχουν την αίσθηση της ασφάλειας στον οπαδό που θέλει να δει μία συναυλία, αλλά αν πριν από κάθε live να κάνει κάποιος Covid-test, αυτό είναι κάτι που κοστίζει πάρα πολλά χρήματα, πολλά περισσότερα από την τιμή του εισιτηρίου… Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συζητιούνται και που φυσικά αποτελούν ερωτηματικό για όλους εμάς, αλλά σίγουρα είναι μία εξέλιξη. Θετική ή αρνητική, θα φανεί στο μέλλον…

Η Ticketmaster, απάντησε στο εν λόγω δημοσίευμα, ως εξής:
«Διαδόθηκε λανθασμένα χθες, ότι η Ticketmaster θα ζητά εμβολιασμό ή αρνητικό αποτέλεσμα τεστ κορονοϊού, για τα μελλοντικά της event. Αυτό δεν είναι αληθές. Η Ticketmaster δεν έχει τη δύναμη να θέσει κανόνες γύρω από απαιτήσεις που αφορούν την ασφάλεια ή την είσοδο, που θα περιλαμβάνουν εμβόλια και/ή πρωτόκολλα τεστ. Αυτό έχει να κάνει με τη διακριτικότητα του κάθε διοργανωτή. Πραγματικά, ερευνήσαμε αυτές τις επιλογές, αλλά είναι ακόμα μόνο ένα δυνητικό concept. Και η Ticketmaster δεν μπορεί να απαιτεί τέτοιες παραμέτρους – αυτό θα πρέπει πάντα να επαφίεται στον διοργανωτή».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here