Εμετικό παραλήρημα από ακραίο Χριστιανό πάστορα για τα θύματα στο Le Bataclan

0
79

Όποιος πιστεύει ότι η ηλιθιότητα έχει όρια, ας το ξανασκεφτεί αφού δει το παρακάτω video με τον πάστορα Steven Anderson, της Faithful World Baptist Church, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί ότι όσοι είχαν βρεθεί στη συναυλία των EAGLES OF DEATH METAL στο Le Bataclan την προηγούμενη Παρασκευή και βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά των τρομοκρατών, έπρεπε να περιμένουν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αφού όσοι ακούν τέτοια μουσική, ζητάνε ουσιαστικά να σκοτωθούν από θρησκευτικούς εξτρεμιστές.
Ξεστομίζονται ατάκες όπως: «Όταν πας σε death metal συναυλία (σ.σ. εντάξει, όχι ότι είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι μουσική παίζουν οι EoDM, αλλά αφού είσαι τόσο καυστικός, μάθε ότι το γκρουπ δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη μουσική), κάποιος μπορεί να σκοτωθεί! Προσκυνάς το θάνατο και ξαφνικά άνθρωποι αρχίζουν να σκοτώνονται! Αν αγαπάς τον θάνατο τόσο πολύ και αγόρασες εισιτήριο, λατρεύεις τον Σατανά. Οπότε, ας έρθει κάποιος από τη θρησκεία του Σατανά και να σε πυροβολήσει! Αυτό πρέπει να σκέφτονται όλοι προτού πάνε σε τέτοιες συναυλίες».
Όσο για το ομοφοβικό παραλήρημα που ακολούθησε, είναι ανώφελο να γραφτούν λόγια… Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς περαιτέρω με αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας, τη ζωντανή απόδειξη ότι ο θρησκευτικός εξτρεμισμός, είναι μία από τις πιο ακραίες κι επικίνδυνες ανθρώπινες εκφράσεις…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here