Επανηχογράφηση του “The crimson idol” ετοιμάζουν οι W.A.S.P.

0
74

Οι W.A.S.P. θα γιορτάσουν τα 25α γενέθλια του κλασικού τους πέμπτου άλμπουμ “The crimson idol”, κυκλοφορώντας μίας επανηχογραφημένη εκδοχή του μαζί με μία 50-λεπτη ταινία σε DVD σχετικά με την ιστορία του. Επιπλέον, η μπάντα θα παίξει ολόκληρο το “The crimson idol” σε μία περιοδεία με τίτλο “Re-Idolized: The 25th anniversary of the crimson idol”, συμπεριλαμβάνοντας 3 ανέκδοτα τραγούδια που ήταν σχεδιασμένα να περιέχονται στην ηχογράφηση. Το σόου θα περιλαμβάνει δύο μέρη, με το πρώτο να αποτελείται από το “The crimson idol” και το δεύτερο μία επιλογή μεταξύ των καλύτερων τραγουδιών της μπάντας.

Τις μέχρι τώρα ανακοινωμένες συναυλίες μπορείτε να τσεκάρετε στην παρακάτω διεύθυνση (η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται επί του παρόντος): http://www.waspnation.com/tourdates.html

Για όσους δεν γνωρίζουν, το “The crimson idol” κυκλοφόρησε το 1992 και αποτελεί ένα από τους κορυφαίους concept δίσκους στο χώρο της rock/metal, το οποίο περιγράφει τη διεστραμμένη ιστορία ενός αυτοκτονικού rock star και τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την απόκτηση μεγάλης φήμης και δόξας.

Δεν μπορούμε να πούμε πάντως ότι ακούγεται ενθουσιώδης ούτε η ιδέα επανηχογράφησης αυτού του δίσκου-ορόσημο, ούτε η ιδέα της περιοδείας και οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές. Ίδωμεν.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here