Επιστρέφει στο Μαϊάμι το “Headbangers boat” αφού δεν βρέθηκε ο άνδρας που έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας

0
508

Η κρουαζιέρα “Headbangers boat” με headliners τους LAMB OF GOD, επέστρεψε εσπευσμένα στο Μαϊάμι, μία μέρα μετά την πτώση ενός επιβαίνοντα στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, καθώς το Norwegian Pearl, έπλεε κοντά στις Μπαχάμες στο δρόμο της επιστροφής προς το λιμάνι του Μαϊάμι, δήλωσε εκπρόσωπος της γραμμής.

Σύμφωνα με το site Cruise Hive, η έρευνα για τον αγνοούμενο 41χρονο ξεκίνησε άμεσα. Παρόλα αυτά μετά από εννέα ώρες έρευνας, ο καπετάνιος του Norwegian Pearl αναγκάστηκε να ακυρώσει την αποστολή έρευνας και διάσωσης και το πλοίο συνέχισε την πορεία του προς το Μαϊάμι.

Η Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WFLA ότι διεξήχθη έρευνα για τον άνδρα ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά 20 μίλα ανατολικά των Bahamas Cay Say, γύρω στις 4 το πρωί.  Στις έρευνες συμμετείχε και το λιμενικό σώμα.

Μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από έναν εκπρόσωπο της Norwegian Cruise Line ανέφερε: «Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου 2023, η Norwegian Pearl ειδοποιήθηκε ότι ένας 41χρονος άνδρας έπεσε στη θάλασσα ενώ το πλοίο έπλεε στις Μπαχάμες με κατεύθυνση το Μαϊάμι. Οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί και η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα σας ενημερώνουμε σχετικά. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Τη λύπη τους εξέφρασαν και οι LAMB OF GOD σε ξεχωριστή δήλωσή τους: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι στην είδηση ότι ένα μέλος της κοινότητας μας ενεπλάκη σε ένα τραγικό περιστατικό. Στέλνουμε αγάπη και φως στην οικογένεια και τους αγαπημένους τους.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here