Η απουσία του Bill Ward από την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των BLACK SABBATH, οφείλεται καθαρά σε λόγους υγείας, σύμφωνα με τον Geezer Butler

0
103

Σε πρόσφατη του συνέντευξη, ο μπασίστας των BLACK SABBATH, Geezer Butler, αρνήθηκε ότι η απουσία του Bill Ward από την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του συγκροτήματος έχει να κάνει με χρηματικές διαφωνίες, υποστηρίζοντας ότι αυτή οφείλεται σε λόγους υγείας του Βρετανού ντράμερ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Butler δήλωσε τα εξής: “Είναι πέρα από το θέμα των χρημάτων. Πραγματικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Σχετίζεται με το αν είναι ικανός να περιοδεύσει μαζί μας ή όχι. Το πιο εύκολο κομμάτι είναι όταν είσαι στην σκηνή και παίζεις. Το δύσκολο έχει να κάνει με τα ταξίδια και τα πάντα γύρω από αυτά. Ξεκινήσαμε με τον Bill την περιοδεία για το “13”. Αυτός ήταν ο τρόπος που είχαμε όλοι σκεφτεί πως θα γινόταν, ότι ο Bill θα ήταν μέρος του όλου πράγματος. Μια βδομάδα αφού ξεκινήσαμε, έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο για μια σημαντική εγχείριση. Δεν είναι καλά εδώ και αρκετό καιρό. Η υγεία του πρέπει να έρχεται πρώτη απ’ οτιδήποτε άλλο”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here