Η γυναίκα και manager του Max Cavalera, απασφάλισε τα «έχωσε» στον Derrick Green των SEPULTURA

0
72

H Gloria Cavalera, σύζυγος και μάνατζερ του παλιού μέλους των SEPULTURA, Max Cavalera τα έχωσε στον τωρινό τραγουδιστή της μπάντας Derrick Green για σχόλια που έκανε ο τελευταίος σε πρόσφατη συνέντευξή τους περί πιθανού reunion του γκρουπ με τον Max. Η ερώτηση λοιπόν που του έγινε από το podcast “Scars And Guitars”  ήταν για ποιο λόγο πιστεύει ότι οι οπαδοί ρωτάνε αν οι SEPULTURA κάνουν κάποιο reunion με τον Max. Η απάντησή του ήταν η εξής:
“Νομίζω ότι για ορισμένους ανθρώπους είναι δύσκολο να αποκολληθούν από το παρελθόν. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αλλάξουν επειδή φοβούνται την αλλαγή, επειδή υπάρχει πάντα το απροσδόκητο. Είναι δύσκολο για ορισμένα άτομα, αλλά το καταλαβαίνω. Μουσικά είμαστε σε καλή μοίρα και ευχαριστώ το θεό που μπορέσαμε να προχωρήσουμε χωρίς να κολλάμε στο παρελθόν. Νομίζω ότι είναι φυσικό για κάποιους ανθρώπους να κολλάνε με κάτι που ξέρουν από το παρελθόν και ίσως και να τους αρέσει. Δεν ανησυχώ με τους κολλημένους ανθρώπους. Είναι κάτι που δεν θέλω να είμαι μέρος του.”
Αργότερα η Gloria έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
“Άντε γαμ**ου!!! Ο Max και ο  Iggor δεν μίλησαν ποτέ για επανένωση των SEPULTURA. Γιατί νομίζεις ότι αποχώρησαν. Μιλάς για τον Max και τον Iggor για να κερδίσεις δημοσιότητα; Φαίνεται ότι εσύ δεν μπορείς να προχωρήσεις. Ο Max και ο Igor μπορούν να επιστρέψουν στις ρίζες τους αλλά το μόνο που μπορείς να κάνει εσύ είναι να τραγουδάς τους στίχους του άντρα μου.”
Πρόσφατα ο μπασίστας του γκρουπ Paulo Xisto Pinto Jr είχε πει πως δεν έχει επαφή με τον Max αλλά ένα reunion θα μπορούσε να γίνει αν οι δύο πλευρές ήταν διατεθειμένες να τα βρούνε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here