Η Century Media αφαίρεσε τους ICED EARTH και τους DEMONS & WIZARDS από το roster της

0
151

Από σήμερα, ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο των συγκροτημάτων της Century Media, που έχει στο roster της και τους ICED EARTH και τους DEMONS & WIZARDS, διαπιστώνει κανείς ότι και οι δύο καλλιτέχνες έχουν αφαιρεθεί από τη λίστα της εταιρίας, ενώ δεν υπάρχουν ούτε στα πρώην γκρουπ!!!

Οι ICED EARTH, έχουν βγάλει εννιά από τους δώδεκα δίσκους τους, στην εν λόγω εταιρία, ενώ οι DEMONS & WIZARDS, το πρόσφατο “III” στην αρχή του 2020.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη δισκογραφική εταιρία, αλλά είναι προφανές ότι έχει να κάνει με τη σύλληψη του Jon Schaffer για τα επεισόδια κατά τη βίαιη διαδήλωση στο Καπιτώλιο.

Στο μεταξύ τα υπόλοιπα μέλη των ICED EARTH έχουν ήδη βγάλει ανακοίνωση που αποστασιοποιούνται των πράξεων του ηγέτη του γκρουπ, όπως και οι BLIND GUARDIAN  που μέλη τους παίζουν με τον Schaffer στους DEMONS & WIZARDS, ενώ υπήρξαν πάρα πολλοί που ζήτησαν επιστροφή των χρημάτων τους από την τελευταία κυκλοφορία του καλλιτέχνη μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here