Θλίψη με τον ξαφνικό θάνατο του CJ Snare, τραγουδιστή των FIREHOUSE, στα 64 χρόνια του…

0
158
CJ Snare

CJ Snare

Σε ηλικία 64 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ο τραγουδιστής των FIREHOUSE, CJ Snare. Μπορεί να μην ανακοινώθηκε επίσημα η αιτία του θανάτου του, αλλά όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Katherine Little, είχε διαγνωστεί από το 2020 με καρκίνο του παχέως εντέρου στο τέταρτο Στάδιο και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε νέα εγχείρηση…

(UPDATE: Ανακοινώθηκε πριν λίγο ως επίσημη αιτία θανάτου του, η ανακοπή καρδιάς).

Όπως έγραψαν οι FIREHOUSE στη σελίδα τους…

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για το Rock N’ Roll.

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε στον κόσμο ότι χάσαμε τον αδελφό μας: CJ Snare, τον πολεμιστή του rock n’ roll, βασικό τραγουδιστή και ιδρυτικό μέλος των FIREHOUSE.

Ο CJ Snare πέθανε απροσδόκητα στο σπίτι του την Παρασκευή το βράδυ, 5 Απριλίου 2024. Ήταν 64 ετών.

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο CJ αναμενόταν να επιστρέψει στη σκηνή με τη μπάντα αυτό το καλοκαίρι μετά την ανάρρωση από χειρουργική επέμβαση.

Είμαστε όλοι σε πλήρες σοκ με τον άδοξο χαμό του CJ.

Ο CJ ήταν πιθανώς ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές μιας γενιάς, περιοδεύοντας τον κόσμο με τους FIREHOUSE ασταμάτητα τα τελευταία 34 χρόνια.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια πηγαίνουν σε ολόκληρη την οικογένεια Snare, την Katherine Little, τους φίλους και όλους τους αγαπημένους μας οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

“Reach for the sky” CJ! Θα λείψεις για πάντα από την οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και τους συνοδοιπόρους σου στη μπάντα. Τώρα τραγουδάς με τους αγγέλους.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here