Καριέρα μοντέλου στα σκαριά για τον Phil Rudd!!!

0
314

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ντράμερ των θρυλικών AC/DC, Phil Rudd, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, ίσως και περισσότερο από το ίδιο το “Rock or bust”, το νέο άλμπουμ των Αυστραλών rockers, λόγω των μπλεξιμάτων του με το νόμο.
Είχε κατηγορηθεί ότι προσέλαβε άνθρωπο για να δολοφονήσει δύο άντρες, κατηγορία που τελικά απερρίφθη, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια άργησε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, στην επόμενη ακρόαση δεν εμφανίστηκε καν χωρίς να ειδοποιήσει, ενώ λίγο αργότερα εθεάθη να πλακώνει στις μπουνιές τον σωματοφύλακά του μέχρι που του φόρεσαν πάλι χειροπέδες.
Όλη αυτή η –αρνητική κατ’ άλλους- δημοσιότητα που απέκτησε εσχάτως ο ντράμερ, φαίνεται ότι τον βοήθησε να ξεκινήσει, έστω και στα 60 του χρόνια, καριέρα μοντέλου!!! Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν ότι στην ποδιά του σφάζονται παλικάρια… εμμμμ… εταιρίες εμπορίας χρυσαφικών και philruddcourtnov2014κοσμημάτων, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν ένα τέλειο μοντέλο για να φορά βραχιόλια και άλλα αξεσουάρ του χεριού, εκτιμώντας την άνεση με την οποία φόρεσε χειροπέδες τόσες φορές και για τόσους διαφορετικούς λόγους τις τελευταίες εβδομάδες. Και την πραγματικότητα, ο λόγος που δεν ήταν παρών στα γυρίσματα των δύο video clip των AC/DC, ήταν ότι περνούσε από casting από μεγάλα καταστήματα κοσμημάτων για να είναι κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια τους!!!
Σαν να μην έφταναν αυτές οι προτάσεις, μόλις δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του από το δικαστήριο, όπου εμφανίζεται επιμελώς ατημέλητος και αξύριστος, αλυσίδες sex shop, του πρότειναν να διαφημίσει προϊόντα τους, όπως χειροπέδες με γουνάκι και διάφορα τέτοια ωραία, εκτιμώντας τη μπρουτάλ εμφάνισή του, κάτι ανάμεσα σε Sons of Anarchy και Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (40 χρόνια μεγαλύτερο). Προφανώς ο ίδιος κρίνει ότι ανοίγεται πεδίο δόξης λαμπρό μπροστά του και μία νέα καριέρα στο modelling, οπότε είπε να αφήσει τα ντραμς στην άκρη. Εξ ου και το ότι δεν έχει ανακοινωθεί αν θα περιοδεύσει μέσα στο 2015 με τους AC/DC. Οι διεθνείς πασαρέλες τον περιμένουν κι εκεί δεν θα είναι κρυμμένος πίσω από το drum kit… (Ποιος ξέρει… Μέσα στον εθισμό του, μπορεί και να την είχε δει τελικά έτσι τη δουλειά… Ελπίζουμε να βάλει μυαλό…)

 

 

 

 

 

 

keep-calm-cause-youve-been-trolled