Νεκρή από τα βέλη του παρανοϊκού στη Νορβηγία, η μουσικός και πρώην σύζυγος του κιθαρίστα των EMPEROR, Andrea Meyer

0
150

H Γερμανίδα καλλιτέχνις, Andrea Meyer, πρώην σύζυγος του κιθαρίστα των EMPEROR, Tomas “Samoth” Haugen, με τον οποίο έχει και μία κόρη, επιβεβαιώθηκε ότι είναι ένα από τα πέντε θύματα του παρανοϊκού Espen Andersen Braathen, που σκόρπισε τον θάνατο, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους σε μία Νορβηγική πόλη, με το τόξο του, ρίχνοντας βέλη σε τυχαίους ανθρώπους που τους σημάδευε…

Η Meyer, είχε το γκρουπ, NEBELHEXË, με τους οποίος κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, υπήρξε πολυγραφότατη σε θέματα που είχαν να κάνουν με διάφορα θέματα που αποτελούν ταμπού, με τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης και διάφορα άλλα πιο «εσωτερικά» θέματα. Επίσης ήταν fetish model και είχε κάνει αρκετές τέτοιου είδους καλλιτεχνικές εμφανίσεις, ακόμα και σε συναυλίες των CRADLE OF FILTH.

Μουσικά, όπως είπαμε, είχε δημιουργήσει τους NEBELHEXË, αρχικά όμως, είχε φτιάξει το dark ambient σχήμα των AGHAST, το 1994. Στην Ελλάδα, είχε φτιάξει ένα αρκετά καλό όνομα με το pagan folk σχήμα των HAGALAZ’ RUNEDANCE, ενώ είχε κάνει guest εμφανίσεις στο “The principle of evil made flesh” των CRADLE OF FILTH και το “Nemesis divina” των SATYRICON.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here