Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 48 ετών ο Scott Weiland (STONE TEMPLE PILOTS, VELVET REVOLVER)

0
106

Νεκρός βρέθηκε, σε ηλικία 48 ετών, ο πρώην τραγουδιστής των STONE TEMPLE PILOTS και των VELVET REVOLVER, Scott Weiland, στο tour bus του, στη Minnesota χθες το βράδυ.
Παρότι δεν έχει δοθεί επίσημα η αιτία του θανάτου, το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από τον manager και τη γυναίκα του, ενώ όπως γράφει ένα ποστάρισμα στη σελίδα του στο facebook, «βρέθηκε νεκρός στον ύπνο του», ενώ περιόδευε με τη σόλο μπάντα του, τους WILDHEARTS.
Ο Scott Weiland υπήρξε ένας χαρισματικός frontman, που έκανε τεράστιο όνομα αρχικά με τους STONE TEMPLE PILOTS και αργότερα με τους VELVET REVOLVER, παίζοντας μαζί με πολλά πρώην μέλη των GUNS N’ ROSES (Slash, Duff McKagan, Matt Sorum), αλλά το παρελθόν του υπήρξε γεμάτο καταχρήσεις αφού είχε συλληφθεί να αγοράζει crack, να κατέχει ηρωίνη, έκανε φυλακή το 1999 έχοντας παραβεί τους όρους δικαστικής επιτήρησης και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2007, όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών. Πριν δύο χρόνια, απελύθη από τους STONE TEMPLE PILOTS, οι οποίοι προσέλαβαν στη θέση του τον τραγουδιστή των LINKIN PARK, Chester Bennington. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βασικός λόγος της ουσιαστικής διάλυσης των STP στις αρχές των 00’s, ήταν οι καταχρήσεις του Weiland, ενώ τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούσαν στο YouTube διάφορα video που τον έδειχναν σε άθλια κατάσταση, να «εκτελεί» στην κυριολεξία διάφορα κομμάτια που τραγουδούσε, αλλά και να δίνει συνεντεύξεις που δεν έβγαζαν νόημα αυτά που έλεγε…
Κρίμα, που ένας τόσο χαρισματικός frontman, μας άφησε σε τόσο νεαρή ηλικία… R.I.P. Scott Weiland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here