Ντοκιμαντέρ με μέλη διάσημων συγκροτημάτων

0
76

Στις 10 Μαρτίου 2016 οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία “Hair I Go Again”, για την οποία δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer.

H ταινία είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον προσδιορισμό και τις αποτυχίες μιας πρώην hair metal μπάντας που κυνηγάει ακόμα τα όνειρά της.

Διαβάστε λίγα πράγματα για την υπόθεση:   
Η χρονιά ήταν το 1985. Χιλιάδες μίλια μακριά από την ηχητική ακολασία της Sunset Strip, δύο έφηβοι φίλοι μοιράζονται κοινές φιλοδοξίες για το glam rock μεγαλείο. Έχοντας ακόμα «φρέσκια» την περμανάντ, μια «πεινασμένη» για επιτυχία μπάντα γεννιέται θέλοντας άμεση φήμη και πλούτη. Δυστυχώς τα πράγματα δεν τους πήγαν καλά και η ομάδα κατέρρευσε… ίσως και για χάρη μιας γκόμενας. Τριάντα χρόνια μετά οι δυο φίλοι Kyle Kruger και Steve McClure ξαναξεκινούν το ταξίδι τους προκειμένου να εκπληρώσουν τα όνειρά τους επίτευξης επιτυχίας στο rock’n’ roll στερέωμα. Με πιστωτικές κάρτες να έχουν φτάσει στο όριο, ρισκάρουν τα πάντα με την ελπίδα διεκδίκησης της μαγείας που είχαν ως μπάντα εδώ και πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα.
Η ταινία είναι μια ιστορία για μια φιλία με ανυπέρβλητα εμπόδια και ασχολείται με την πάντα επίκαιρη σκέψη «τι εάν». Είναι μια ιστορία ανακάλυψης νέων οριζόντων, αποφασιστικότητας των ανθρώπων σε καίριες στιγμές, με θριάμβους και αποτυχίες. Επειδή οι ευκαιρίες δίνονται μόνο μια φορά! Στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο σημαντικούς μουσικούς και επαγγελματίες του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των Eddie Trunk (“That Metal Show”), Jeff Keith and Frank Hannon (TESLA), Ron Keel (KEEL), Steve Blaze (LILLIAN AXE), Frank Bello and Joey Belladonna (ANTHRAX), Les Warner (THE CULT), όπως και μελων από τους KIX, STRYPER, QUEENSRŸCHE, QUIET RIOT, WARRANT, MOTÖRHEAD, L.A. GUNS κι άλλους.

Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here