Οι Blackbraid για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

0
4
Blackbraid

Blackbraid

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Blackbraid για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση των Blackbraid, του αμερικανικού ιθαγενικού black metal συγκροτήματος, στην Ελλάδα! Το συγκρότημα που έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο underground χώρο με τον ωμό και ατμοσφαιρικό ήχο του, θα εμφανιστεί σε δύο μοναδικές συναυλίες:

Αθήνα: 29 Απριλίου 2025 στο ιστορικό Κύτταρο

Θεσσαλονίκη: 30 Απριλίου 2025 στο Eightball Club 

Οι Blackbraid, γνωστοί για τις επιρροές από την παράδοση των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής και την έντονη σύνδεσή τους με τη φύση, θα φέρουν την επιβλητική τους παρουσία και την πνευματική τους ενέργεια στο ελληνικό κοινό. Με μια μείξη επιθετικού black metal και παραδοσιακών στοιχείων, οι εμφανίσεις τους υπόσχονται να καθηλώσουν τους λάτρεις του είδους και να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οτιδήποτε εκτός από ένα ηχηρό sold out θα είναι έκπληξη, οπότε σιγουρευτείτε πως θα εξασφαλίσετε τη θέση σας για αυτό το μοναδικό black metal γεγονός της χρονιάς! Ειδικά στην προνομιακή τιμή των 20€ early birds. H προπώληση θα συνεχιστεί στα 23€ και όσα εισιτήρια περισσέψουν θα διατεθούν στα ταμεία της εισόδου στα 25€.

Εισιτήρια:

Αθήνα

Blackbraid Τρίτη 29 Απριλίου Κύτταρο, Αθήνα | More.com

Σύντομα hard copies σε Sirens Records, Monsterville & Metal Era.

Θεσσαλονίκη

https://www.more.com/music/blackbraid-thessaloniki/

Σύντομα hard copies σε Nephilim & Alone Records

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι και ακολουθείστε τα event μας.

https://www.facebook.com/demonsgateproductions/events

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά τους Blackbraid, το νέο όνομα του black metal που θα συζητηθεί!

Μαζί τους οι Σλοβένοι Dekadent.

Ιδρύθηκαν το 2005, και είναι ένα ιδιαίτερο black metal συγκρότημα που συνδυάζει την αγριότητα με την κομψότητα και αιθέριες ιδιότητες. Παρά το γεγονός ότι το όνομά τους υποδηλώνει παρακμή, η μουσική τους εκφράζει την ανάπτυξη και πρόοδο με κάθε άλμπουμ, έχοντας πλέον επτά (7!!) άλμπουμ στο ενεργητικό τους. Το black metal στυλ των Dekadent είναι ξεκάθαρα πρωτότυπο, αντλώντας από ένα ευρύ φάσμα επιρροών

συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μεταλλικών και κλασικών στοιχείων, καθώς και Ψυχεδέλεια της δεκαετίας των 60’s.

Το συγκρότημα αναφέρει επιρροές που κυμαίνονται από κλασικούς όπως ο Richard Strauss, ο Wagner και ο Dvořak και φυσικά Black Metal θρύλους όπως οι Emperor, Bathory και Samael.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here