Οι DIMMU BORGIR προσλαμβάνουν Νορβηγική χορωδία για το επερχόμενο άλμπουμ

0
75

Οι Νορβηγοί symphonic black metallers DIMMU BORGIR προσέλαβαν την Schola Cantorum, μία από τις κορυφαίες χορωδίες δωματίου στη Νορβηγία ώστε να συνδράμουν στα φωνητικά του επερχόμενου άλμπουμ της μπάντας που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους από τη Nuclear blast.

Το 2014 σε συνέντευξή του στο Radio Rock της Φινλανδίας, ο Sven Atle Kopperud (a.k.a. Silenoz) είχε αναφέρει ότι πάντα παίρνουν τον χρόνο τους στο στούντιο. Εάν βιαστούν, τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι ικανοποιητικό. Κρίνοντας από την “πατάτα” του 2010 “Abrahadabra”, ίσως και να έχει δίκιο.

Εντωμεταξύ, οι DIMMU BORGIR θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα ένα διπλό DVD με τίτλο “Forces of the northern night” στις 14 Απριλίου 2017 μέσω της Nuclear blast. Το σετ περιλαμβάνει δύο συναυλίες του συγκροτήματος: Τη συναυλία στο Όσλο με τη Norwegian Radio Orchestra και χορωδία και όλη την εμφάνισή τους στο Wacken Open Air festival του 2012, με περίπου 100 μουσικούς επί σκηνής. Επιπλέον θα περιλαμβάνεται ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη μπάντα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here