Οι Playgrounded κυκλοφορούν lyric video και ανακοινώνουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου δίσκου τους

0
71

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Rotterdam, 09/03/2017

Το συγκρότημα από την Αθήνα με βάση το Rotterdam ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του “In Time with Gravity” από την Ολλανδική FREIA Music θα είναι η 19η Οκτωβρίου.

“””
Έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε επισήμως την κυκλοφορία τoυ δεύτερου άλμπουμ των Playgrounded, “In Time With Gravity” στις 19 Οκτωβρίου.

Μετά από 4 χρόνια και ατελείωτες ώρες στην Αθήνα, το Rotterdam και την Kristiansand με τον C.A. Cederberg επιλέξαμε να μοιραστούμε μαζί σας το πρώτο από τα 8 του κομμάτια, το Crossing.

Θα σας δούμε όλους πολύ σύντομα!

“””

Το “In time with gravity” ηχογραφήθηκε μεταξύ του Aυγούστου και του Δεκεμβρίου του 2016 στην Kristiansand της Νορβηγίας με τον  C.A.Cederberg (Anathema, In the Woods, Circus Maximus etc.) στο ρόλο του producer. To Mastering ανέλαβε στο Όσλο ο Chris Sansom.

Η σύνθεση του δίσκου έγινε κατά τη διάρκεια της μετακίνησης του πενταμελούς συγκροτήματος από την Ελλάδα στη Ολλανδία, οι θεματικές του και ο ήχος του ποικίλλουν από την Αθήνα της κρίσης μέχρι το βιομηχανικό Rotterdam και τα υπαρξιακά ερωτήματα του “Ξένου” του A.Camus.

Αντικρύζοντας το heavy rock μέσα από τα ριζοσπαστική ματιά της ηλεκτρονικής σύνθεσης, οι Playgrounded επιχειρούν ένα μικρό βήμα στο δρόμο της προοδευτικής μουσικής όπου ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά θέματα έλκονται πάντα από υπνωτικά ambient grooves.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here