Ο πρώην σύζυγος της κόρης του Kurt Cobain, μηνύει την Courtney Love για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για μία κιθάρα του Cobain!!!

0
74

Σύμφωνα με το People, ο Isaiah Silva, πρώην σύζυγος της Frances Bean Cobain, κόρης του Kurt Cobain, ηγέτη των NIRVANA που αυτοκτόνησε το 1994, κάνει μήνυση στην Courtney Love, την πρώην πεθερά του. Ο Silva ισχυρίζεται ότι η Love «έκανε μία συνομωσία με αρκετούς ανθρώπους, ώστε να διαρρήξουν το σπίτι του, να τον χτυπήσουν, να τον απαγάγουν και να προσπαθήσουν να τον δολοφονήσουν για να πάρουν στην κατοχή τους τη θρυλική κιθάρα του Kurt Cobain».
Όπως αναφέρει το The Pulse Of Radio, η κιθάρα στην οποία αναφέρεται ο Silva, είναι η ακουστική κιθάρα με την οποία έπαιζε ο Cobain στο “MTV unplugged” των NIRVANA, το 1994. Ο Silva πήρε την κατοχή της κιθάρας, ως μέρος του διακανονισμού του διαζυγίου με τη Frances και υποστηρίζει ότι του έδωσε την κιθάρα του πατέρα της σαν δώρο, ενώ η Frances προσπάθησε να την πάρει πίσω, αποκαλώντας τη «ανεκτίμητο οικογενειακό κειμήλιο».
Στη μήνυσή του, ο Silva αναφέρει ότι στις 3 Ιουνίου 2016, ο Sam Lufti, πρώην manager της Britney Spears, μαζί με δύο άλλου ανθρώπους, ντυμένοι ως αστυνομικοί, έκαναν διάρρηξη στο σπίτι του, έκλεψαν, χτύπησαν, απήγαγαν και προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, αλλά και να τον βιάσουν. Μάλιστα υποστηρίζει ότι Lufti προμήθευε την Love και την Frances με ναρκωτικά…
Για την ιστορία, η κιθάρα για την οποία έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το σκάνδαλο, θεωρείται πως είναι η τελευταία με την οποία έπαιξε ο Kurt Cobain, πριν την αυτοκτονία του τον Απρίλιο του 1994. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here