«Ο Alex Lifeson κι εγώ, θα θέλαμε να επιστρέψουμε στο στούντιο να δούμε τι θα μπορούσε να προκύψει», δηλώνει ο Geddy Lee

0
715

Σε συνέντευξή του στο Long Island Weekly, ο μπασίστας και τραγουδιστής των RUSH, Geddy Lee, ο οποίος αυτή τη στιγμή προωθεί ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του με τίτλο «My Effin life», ερωτηθείς για την πιθανότητα να δημιουργήσει μουσική στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον απάντησε ότι:

«Πρόσφατα ανακάλυψα μερικά τραγούδια που είχαν ξεμείνει από το σόλο άλμπουμ μου (“My favorite headache”, του 2000). Βρήκα την ακρόασή τους πραγματικά πολύ διασκεδαστική και αποφάσισα ότι θα ήθελα να δω πώς θα μπορούσα να τα διορθώσω και να τους δώσω λίγο φρέσκο αέρα. Αυτή η εμπειρία μου θύμισε πόσο διασκεδάζω στο στούντιο. Οπότε, φυσικά μαζί με τον ισόβιο φίλο και συνεργάτη μου Alex (Lifeson), θα θέλαμε να επιστρέψουμε παρέα στο στούντιο και να δούμε τι θα μπορούσε να προκύψει.

Έχω ιδέες που θα ήθελα να τις υλοποιήσω και μόνος μου. Μόλις ολοκληρώσω όλη αυτή την τρελή βλακεία που συμφώνησα να κάνω – την προώθηση του βιβλίου και το τηλεοπτικό σόου και βρω λίγο χώρο για τον εαυτό μου – θα ήθελα να ξεκινήσω να παίζω κάτι. Αλλά δεν μπορώ να σας πω τώρα γιατί κάνω την περιοδεία για το βιβλίο μέχρι να πέσω κάτω. Και μετά θα δω πού θα πάω, αφότου κάνω διακοπές με τη γυναίκα μου. Δεν μου αρέσει να κάνω μακρινά σχέδια πια. To έκανα με τους RUSH για περισσότερα από 45 χρόνια. Τώρα πρέπει να δώσω προτεραιότητα σε άλλα πράγματα.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here