Ο David Draiman χαρακτηρίζει τον Roger Waters, «τέρας», «υποκριτή» και «δειλό», που είναι αντισημιτιστής ως το κόκκαλο

0
833
Draiman

Draiman

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του με τη Linda Advocate, ο εβραϊκής καταγωγής, τραγουδιστής των DISTURBED, David Draiman, ερωτήθηκε για την υποτιθέμενη «συνεχιζόμενη κόντρα» μεταξύ εκείνου και του Βρετανού ροκ μουσικού, αντι-ισραηλινού ακτιβιστή, Roger Waters. Όπως είπε: «Είναι περιπτωσάρα αυτό το παραπλανημένο ηλικιωμένο φρικιό. Αντισημιτικός ως το κόκκαλο. Ρωτήστε απλά τον (συνεργάτη του στους PINK FLOYD), David Gilmour και τη γυναίκα του – θα σας το επιβεβαιώσουν. Έτσι ήταν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και της καριέρας του. Δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι δειλός. Είναι υποκριτής. Είναι υποστηρικτής των δικτατόρων και των δικτατορικών καθεστώτων σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέρμαχος του Πούτιν και υπερασπιστής οποιουδήποτε βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Είναι επίσης ένας γελασμένος επίδοξος σοσιαλιστής».

Ο Draiman συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Όλα όσα έγραψε, όλα όσα διατεινόταν ότι πίστευε ήταν έτσι – ακόμα και ένα μανιακός μπορεί να δημιουργήσει σπουδαία τέχνη και είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με το επίπεδο της τέχνης ενός έργου, όπως ας πούμε το “The Wall”. Αλλά όσα προσπαθούσε να μεταφέρει και να εκφράσει μέσα από αυτό το έργο τέχνης, αποδεικνύουν ότι είναι υποκριτής. Τα είχα ήδη χάσει μαζί του όταν χρόνια πριν πετούσε ένα γουρούνι στα στάδια με το (εβραϊκό) αστέρι του Δαβίδ πάνω του. Ο τύπος είναι νταής. Και δε θα τολμούσε καν να ασχοληθεί μαζί μου. Γιατί δεν έχει να κάνει με λογική και συλλογισμό και γεγονότα και πραγματικότητα σε ανθρώπους σαν αυτόν. Όλα έχουν να κάνουν με το ‘παραμύθι’. Όλα έχουν να κάνουν με τον τροφοδοτούμενο από μίσος αντισημιτισμό τους, ένα παραμύθι γεμάτο μίσος το οποίο συνεχίζουν να τροφοδοτούν δαιμονοποιώντας τον λαό μας, το κράτος του Ισραήλ, αδυνατώντας να αποδεχθούν το γεγονός ότι υπάρχουμε ακόμη. Είναι ένα τέρας».

Τέλος ο Draiman, ερωτηθείς αν έχει συναντηθεί προσωπικά ποτέ με τον Waters, απάντησε πως θα ήθελε πολύ να τον συναντήσει αυτοπροσώπως και πως τίποτα δεν θα τον έκανε πιο χαρούμενο. «Θα έκανα ευχαρίστως οποιαδήποτε φυλάκιση και θα πλήρωνα την απαιτούμενη εγγύηση για οτιδήποτε θα μπορούσα να κάνω μέσα σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα», δήλωσε.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here