Ο frontam των MOTÖRHEAD, Lemmy Kilmister αποκαλεί τους τρομοκράτες του Παρισιού «μα@@κες» και «δειλούς».

0
68

Ο τραγουδιστής των MOTÖRHEAD, Lemmy Kilmister, έδωσε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο “ZDF Aspekte” (Aspects), ένα δημοφιλές Γερμανικό καλλιτεχνικό show για νέους.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 13 Νοεμβρίου:

«Κοιτάζαμε στην τηλεόραση τι συνέβαινε όταν τα έδειχναν. Μπορούσες να ακούσεις πυροβολισμούς. Είναι τόσο χαζό! Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο χαζοί! Για ποιο λόγο να γίνει όλο αυτό; Νομίζεις ότι είναι ηρωικό κατόρθωμα να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους; Μα@@κες. Δειλοί.»

Για του αν του πέρασε από το μυαλό ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει σε show των MOTÖRHEAD:

«Ε ναι, σίγουρα, εννοείται. Εννοώ, παίξαμε στο Bataclan πολλές φορές-περίπου δέκα. Ήταν ένα show όπως τα άλλα, στο Παρίσι. Ευτυχώς τίποτα δεν συνέβη σε εμάς εκείνη την νύχτα.»

Για το αν ήταν σαφές στον ίδιο ότι οι MOTÖRHEAD δεν θα μπορούσαν να παίξουν στην Γαλλία αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση, όπως η μπάντα σχεδίαζε:

«Λοιπόν, δεν νομίζω ότι θα μας επέτρεπαν να παίξουμε. Ήταν την επόμενη μέρα»

Για το αν η τρομοκρατική ενέργεια στην συναυλία των EAGLES OF DEATH METAL τον άλλαξε στο πώς αντιλαμβάνεται την επί σκηνής απόδοση και παρουσία του:

«Όχι. Θα πήγαινα την επόμενη μέρα να παίξω κανονικά. Αν οι τρομοκράτες σε σταματήσουν, νίκησαν. Και δεν θα με χτυπήσουν. Εννοώ πως κάνω ότι υποτίθεται πως κάνω. Αν η αστυνομία ακυρώσει ένα show δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, αλλά εμείς δεν θα ακυρώναμε.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη και το σχόλιο του για τον πρόσφατο θάνατο του πρώην drummer του σχήματος Phil “Philthy Animal” Taylor:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here