Ο frontman των TRIVIUM αφήνει τη τρέχουσα περιοδεία για να μείνει με την έγκυο γυναίκα του. Στη θέση του προσωρινά ο Howard Jones και άλλοι

0
104

Ο TRIVIUM frontman Matt Heafy έφυγε στη μέση της Βόρειο-Αμερικανικής headlining περιοδείας της μπάντας για να μείνει με την έγκυο γυναίκα του καθώς αναμένεται να γεννήσει δίδυμα. Παρόλα αυτά, οι TRIVIUM θα παίξουν σε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες με τη βοήθεια του Howard Jones (πρώην KILLSWITCH ENGAGE, νυν LIGHT THE TORCH), τον YouTube star Jared Dines και τον frontman των AVATAR, Johannes Eckerström.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ο Heafy ανέφερε τα εξής: “Έπρεπε εντελώς απρόσμενα να γυρίσω σπίτι στο Orlando. Όπως γνωρίζετε, η γυναίκα μου κι εγώ περιμένουμε δίδυμα και όπως μάλλον ξέρετε η εγκυμοσύνη είναι αρκετά απρόβλεπτη και δεν ξέρεις πότε και πως θα γίνουν όλα ιδιαίτερα όταν μιλάμε για δίδυμα! Επομένως έπρεπε επειγόντως να επιστρέψω και τώρα είμαστε βασικά στη αναμονή. Είναι πολύ παράξενο να βρίσκομαι τη μία στιγμή στην πιο επιτυχημένη Βόρειο-Αμερικανική περιοδεία της καριέρας μου και την άλλη να πρέπει να γυρίσω πίσω. Ευτυχώς όμως ο Howard Jones, ο Jared Dines και ο Johannes δουλεύουν σκληρά με τον Paolo [Gregoletto, μπάσο], τον Corey [Beaulieu, κιθάρα] και τον Alex [Bent, τύμπανα] για να βγει το setlist.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @triviumband (@get_repost) ・・・ A message from @matthewkheafy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corey Beaulieu (@coreytrivium) στις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here