Ο Geezer Butler δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Rick Rubin μετά τον τελευταίο δίσκο των BLACK SABBATH

0
213
Geezer Butler

Geezer Butler

Την δυσαρέσκειά του για τον παραγωγό Rick Rubin εξέφρασε (για άλλη μία φορά) ο Geezer Butler, όσον αφορά την τελευταία δουλειά των BLACK SABBATH , το “13” με τον Ozzy Osbourne στα φωνητικά για πρώτη φορά από το “Never say die” του 1978.

Αναλογιζόμενος τη διαδικασία παραγωγής σε μια συζήτηση με το BraveWords, ο μπασίστας εξέφρασε τη λύπη του για τη μακρόχρονη φύση της δημιουργίας του δίσκου. Τόνισε την απώλεια της αυθορμητισμού και της αυθεντικής αίσθησης, συγκρίνοντάς το αρνητικά με παλαιότερες δουλειές του συγκροτήματος.

«Πάντα πιστεύω ότι χάνεις τον αυθορμητισμό και την αίσθηση των πραγμάτων. Αλλά όταν κάναμε το άλμπουμ “13”, πήρε μια αιωνιότητα. Και μερικά από αυτά ήταν υπέροχα, ενώ άλλα όχι και τόσο καλά,” ανέφερε.

Ο μουσικός συνέχισε εξηγώντας ότι ο μακρύς χρόνος παραγωγής τελικά έκανε τη μουσική να φαίνεται βεβιασμένη, χωρίς την φρεσκάδα που χαρακτήριζε τα άλμπουμ της δεκαετίας του ’70 ή  ακόμα και του “Heaven and Hell”, τη δημιουργία του οποίου απόλαυσε ιδιαίτερα.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να δουλέψει ξανά με τον Rick Rubin, η απάντηση του Butler ήταν κατηγορηματική: “Όχι. Αυτός σίγουρα δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά μαζί μου. Ούτε με τον Tony. Ο Tony ήταν απίστευτα απογοητευμένος μαζί του. Στην πραγματικότητα, ο Tony πήρε μερικές από τις master tapes και τις επεξεργάστηκε ξανά.”

Μπορείτε να ακούσετε την σχετική συνέντευξη ακριβώς από κάτω:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here