Ο Jay Weinberg νιώθει «συντετριμμένος και αιφνιδιασμένος» από την απόφαση των SLIPKNOT να τον απολύσουν

0
819

Συντετριμμένος και αιφνιδιασμένος δηλώνει ο Jay Weinberg από την απόφαση «διαζυγίου» εκ μέρους των SLIPKNOT μετά από δέκα χρόνια πορείας στην μπάντα.

Είχε προηγηθεί μια δήλωση του συγκροτήματος που αναρτήθηκε στα social media στις 5 Νοεμβρίου, δύο μέρες μετά την τελευταία του συναυλία μαζί τους στο Hell and Heaven festival στο Μεξικό,  σύμφωνα με την οποία οι δρόμοι της μπάντας και του ντράμερ θα χώριζαν για δημιουργικούς λόγους.

Το περασμένο Σάββατο ο Weinberg αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του γράφοντας στα social media πως αισθάνθηκε συντετριμμένος και αιφνιδιασμένος όταν έλαβε το τηλεφώνημα της 5ης Νοεμβρίου με το οποίο του ανακοινώθηκε η είδηση της απόλυσής του. Παρ’ όλα αυτά έγραψε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την αγάπη και υποστήριξη που έχει λάβει από την μουσική κοινότητα, τονίζοντας πως το ταξίδι γι’ αυτόν δεν τελειώνει εδώ. Πρόσθεσε ότι παρά τη σύγχυση και τη θλίψη, νιώθει χαρούμενος για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο εδώ και δέκα χρόνια, αγαπάει να παίζει ντραμς και είναι παθιασμένος με τη μουσική και υπογράμμισε κλείνοντας, πως αυτό δεν είναι το τέλος και ότι παρ’ ότι δε γνωρίζει το πώς και το πότε, ανυπομονεί να περάσει ξανά στην ενεργό δράση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here