Ο Jon Schaffer, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που ψάχνει η αστυνομία για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο

0
144

Η αστυνομία της Washington, έχει κυκλοφορήσει 38 φωτογραφίες από άτομα που θεωρούνται ύποπτα για παράνομη είσοδο κατά τη διάρκεια μιας βίαιης εξέγερσης στο Καπιτώλιο, που συνέβη την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κογκρέσου για την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020. Ανάμεσα στις φωτογραφίες αυτές, είναι κι εκείνη του Jon Schaffer, ηγέτη των ICED EARTH, που την τράβηξε ο Roberto Schmidt του AFP.
«Όποιος μπορεί να αναγνωρίσει αυτά τα άτομα ή γνωρίζει το γεγονός αυτό, πρέπει να επικοινωνήσει με την αστυνομία στο (202) 727-9099 ή να στείλει μήνυμα στο TEXT TIP LINE του τμήματος στο 50411», έγραψε το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα σε online post ζητώντας βοήθεια. “Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα προσφέρει αμοιβή μέχρι και 1000 δολάρια σε όποιον παρέχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για ένα έγκλημα που διεξήχθη στην περιοχή της Columbia».
Η φωτογραφία του Schaffer, τραβήχτηκε από τον Roberto Schmidt και μπορεί να βρεθεί στο site της Getty Images, ενώ χρησιμοποιήθηκε ως βασική φωτογραφία σε δύο πολύ μεγάλα ειδησεογραφικά media, το NBC News και το The Daily Beast.
(πηγή: blabbermouth.net)

 

 

The @DCPoliceDept released these photos of persons of interest after Trump supporters rioted at the Capitol following a rally Wednesday. See full-size photos >> https://t.co/NVxdEpCdEv pic.twitter.com/ZRSCwLtdOp

— WBAL-TV 11 Baltimore (@wbaltv11) January 7, 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here