Ο Rob Halford μίλησε για τη ζωή του ως ομοφυλόφιλος

0
47

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή των JUDAS PRIEST, Rob Halford, στις 19 Αυγούστου, στο ραδιοφωνικό show “The freaks with Kenny and Crash” του Fox Sports στην Αριζόνα, ο Halord μίλησε για τη διάκριση που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η κοινότητα των LGBT παρά την ευρεία κοινωνική αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και της νομιμότητας του γάμου ιδίου φύλου σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Ο Halford, αποκάλυψε πως ήταν ομοφυλόφιλος πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια και δήλωσε: “Απλά απογοητεύομαι και θυμώνω ότι εδώ είμαστε στο 2017 … Εννοώ, μεγαλώνοντας ως παιδί και ξαφνικά συνειδητοποιώντας τις προτιμήσεις μου … Δεν είναι πραγματικά μια προτίμηση, είναι ποιος είσαι. Δεν κάνεις μια επιλογή. Είμαι αυτός που είμαι και λόγω της κοινωνίας στην οποία μεγάλωσα και σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα, έχουμε αυτή την τεράστια ώθηση στην ισότητα.

Πάντα ένιωθα, καθώς θα περνούσα τα εφηβικά μου χρόνια και τα είκοσι μου και τα τριάντα μου, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν είναι. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στην Αμερική και στην πατρίδα μου. Σε μερικά μέρη του κόσμου, ανθρώπους σαν εμένα τους πετούν από τα κτίρια, ανθρώπους σαν εμένα τους κρεμάνε, μόνο και μόνο επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε. Αυτές είναι οι αδικίες ενάντια στους ομοφυλόφιλους, όπως οι αδικίες εναντίον των ανθρώπων με διαφορετικό χρώμα δέρματος ή των ανθρώπων που έχουν τεράστιες δυσκολίες στην αποδοχή των θρησκειών…”

Ο Halford πρόσθεσε: “Είναι ένας τρελός κόσμος, δεν είναι; Θα πίστευες ότι μέχρι τώρα θα είχαμε καταλάβει τα πράγματα εκεί έξω και θα ζούσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον και θα αποδεχόμασταν ο ένας τον άλλον για την διαφορετικότητα του. Ο ζωή είναι μικρή.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here