Ο Vinny Appice υποστηρίζει την πλευρά του Vivian Campbell σχετικά με την αποχώρηση δεύτερου από τους DIO.

0
82

Ο Vinny Appice υπερασπίστηκε τον Vivian Campbell, σχετικά με τον τρόπο που ο κιθαρίστας απομακρύνθηκε από τους DIO, λέγοντας ότι οι συνάδελφοι του Ronnie James Dio “δεν πήραν” αυτό που τους υποσχέθηκε ο θρυλικός τραγουδιστής της heavy metal.

Οι Campbell, Appice και Ronnie James Dio συνεργάστηκαν για τα τρία πρώτα άλμπουμ των DIO, πριν ο Ιρλανδός Campbell φύγει για να συμμετάσχει στους WHITESNAKE το 1987. Ο Campbell δήλωσε πως ο Ronnie είχε την ανάγκη να ελέγχει πλήρως το συγκρότημα, υποστηρίζοντας ότι τα οικονομικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις κακές σχέσεις που προηγήθηκαν της αποχώρησης του.

Σε μια συνέντευξη στο καναδικό The metal voice, ο Vinny μίλησε για τις συνθήκες που οδήγησαν στην έξοδο του Vivian από τους DIO. “Υπήρχαν κάποια επιχειρηματικά προβλήματα μέσα στο συγκρότημα”, δήλωσε. “Υποσχεθήκαμε να μοιραζόμαστε τα πράγματα και κάναμε πίσω στο πρώτο άλμπουμ και την περιοδεία, γιατί, εντάξει, κόστιζε πολλά χρήματα για να ξεκινήσει το πράγμα και ο Ronnie έβαζε τα λεφτά του και οτιδήποτε άλλο. Μετά όμως κάναμε περιοδείες σε αρένες. Μία από αυτές έφτασε τα οκτώ εκατομμύρια δολάρια, στα τότε δολάρια που πιθανόν τώρα η αξία τους αγγίζει τα ογδόντα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά δεν πήραμε τίποτα από αυτό. Πήραμε μόνο τους τους μισθούς και τα σχετικά, έτσι ότι μας είχε υποσχεθεί δεν έγινε και ο Vivian πραγματικά… μίλησε με τον Ronnie για αυτό αλλά και με το management. Έτσι δημιουργήθηκαν οι κακές σχέσεις με τον Ronnie. Αλλά όλοι αισθανόμασταν το ίδιο πράγμα, ότι δεν παίρνουμε αυτά που μας υποσχέθηκαν και θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο από ό,τι κάνουμε. Κάποιος έπαιρνε πολλά χρήματα και δεν ήμασταν εμείς. Αυτό συνέβη με τον Viv. Οι δυo τους ούτε καν βλεπόντουσαν ώσπου τελικά μου είπε ο Ronnie, “Θα απολύσω τον Viv”.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here