Πειραματική συναυλία στην Ισπανία, με 5.000 κόσμο, χωρίς κοινωνικές αποστάσεις (αλλά με μάσκες και rapid test)

0
193

Πειραματική συναυλία έγινε το Σάββατο το βράδυ, στο Παλάου Σαν Ζόρντι της Βαρκελώνης, όπου περίπου 5.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία του ισπανικού σχήματος LOVE OR LESBIAN, φορώντας μάσκες, έχοντας κάνει τεστ για τον κορονοϊό προηγουμένως, αλλά χωρίς να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις!

Η συναυλία, έγινε με την άδεια των αρχών, με τη διενέργεια rapid tests σε τρία διαφορετικά μέρη της Βαρκελώνης. Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά ή είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα, πήραν πίσω τα χρήματά τους και δεν μπόρεσαν να παραστούν στη συναυλία.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν τα αποτελέσματα των τεστ αντιγόνου μετά από 10 έως 15 λεπτά μέσω μιας εφαρμογής στις συσκευές κινητών τηλεφώνων τους. Τα τεστ και μια μάσκα συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή του εισιτηρίου.

Η συναυλία που έγινε με την άδεια της κυβέρνησης ήταν μια δοκιμή για το αν παρόμοιες εκδηλώσεις μπορούν να ξεκινήσουν ξανά.

Είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά και η εικόνα του κόσμου στη συναυλία με μάσκες, μας δείχνει ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Πόσο μάλλον σε κλειστούς χώρους…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here