Σκοτώθηκε πρώην τραγουδιστής του Michael Schenker σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

0
72

Ο David VanLanding τραγουδιστής που είχε συνεργαστεί με τον MICHAEL SCHENKER σκοτώθηκε στις 17 Νοεμβρίου στην Φλώριδα όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με σκουπιδιάρικο.
Ο Schenker δήλωσε: “Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το ξαφνικό νέο τραγικό νέο που πήρε τον David μακριά από εμάς. Τελευταία φορά παίξαμε ζωντανά μαζί το 2012 στην Αμερική, αλλά είχαμε σχεδιάσει ένα special show μαζί στην κρουαζιέρα Axes & Anchors τον Φεβρουάριο του 2016. Θα μας λείψει εκ βαθέων. Μια πολύ καλή φωνή και ένας γοητευτικός άνδρας. Τα συλλυπητήρια μου πάνε στο στην οικογένεια και τους φίλους του.”
Ο τραγουδιστής των QUEENSRŸCHE, Todd La Torre, στενός φίλος του VanLanding δήλωσε: “Είμαι κάτι παραπάνω από συντετριμμένος να μάθω ότι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ο David VanLanding, πέθανε σε αυτοκινητικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή, αγάπη και χαμόγελα. Είναι κυρίως γνωστός για τις συμμετοχές του με τον Michael Schenker,και έχει μια δια βίου επαγγελματική σταδιοδρομία μουσικής, αλλά όσοι τον ήξεραν καλύτερα τον γνωρίζουν σαν έναν αγαπημένο φιλο, σύζυγο και αδελφό. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς τη σύζυγό του και την οικογένειά του.”
Ο VanLanding έχει κάνει πολλές tour με το MICHAEL SCHENKER και μερικές εμφανίσεις με τους CRIMSON GLORY. Η τελευταία περιοδεία με τους MSG έλαβε χώρα το 2012, για 44 μέρες, με επίσκεψη σε 31 περιοχές και ο VanLanding είπε “έγινε μια από τις πιο βραβευμένες περιοδείες της καριέρας μου.”
Επίσης ο VanLanding είχε δηλώσει: “Προτιμώ να παίζω για 75 ενθουσιασμένους ανθρώπους παρά για 750 που να στέκονται αμέτοχοι και να έχουν το δάκτυλο στον κ**ο.”
Δείτε μερικά τραγούδια που έχει συμμετάσχει:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here