Σοκ στους ACCEPT. Αποχώρησε ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος τους, Peter Baltes!!!

0
177

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου live άλμπουμ των ACCEPT, ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος τους, Peter Baltes, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα!!! Αναλυτικά η δήλωσή του: «Προς όλους τους οπαδούς των ACCEPT: με την παρούσα δήλωση, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τη θέση του μπασίστα στους ACCEPT. Έχω υπάρξει στο συγκρότημα από το ξεκίνημά του. Πολλοί από εσάς ήσασταν εκεί, επίσης. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα σπουδαία χρόνια που περάσαμε μαζί. Keep it metal”.
Ο Wolf Hoffmann, ιδρυτικό μέλος, επίσης του γκρουπ, ήταν σαφώς πιο συναισθηματικός: «Περάσαμε 40 χρόνια μαζί, με όλα τα καλά και τα άσχημα και θυμάμαι κάποιες απίστευτες στιγμές επί σκηνής. Καταλάβαινε ο ένας τον άλλο χωρίς να κοιτιόμαστε και σε προσωπικό και σε μουσικό επίπεδο, κάτι που είναι πολύ σπάνιο στη μουσική βιομηχανία! … Ειδικά τα δέκα τελευταία χρόνια, μετά την αναβίωση των ACCEPT, περνούσαμε τόσο καλά που πίστευα ότι θα συνεχίζαμε μαζί για πάντα μέχρι ένας από εμάς να έπεφτε νεκρός στη σκηνή. Αλλά μάλλον έκανα λάθος και δεν θα γίνει έτσι. Να βλέπω τον Peter να αποχωρεί τώρα, με λυπεί αφάνταστα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να του ευχηθώ τα καλύτερα, ελπίζοντας ότι πήρε την σωστή απόφαση κι ότι θα βρει αυτό που ψάχνει… Σίγουρα θα χάσω τον μουσικό αδερφό μου! Ένα πράγμα είναι όμως βέβαιο: Οι ACCEPT θα συνεχίσουν με φουλ ένταση!!!»
Σε ξεχωριστή δήλωση όλο το γκρουπ είπε: «Είμαστε όλοι βαθύτατα λυπημένοι! Ο Peter χρειαζόταν μία αλλαγή στη ζωή του και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Πάντα θα είναι μέρος της οικογένειας των ACCEPT και για να τιμήσουμε τη συνεισφορά του στη μουσική ιστορία, θα πρέπει να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Gaby, Wolf, Mark, Uwe & Christopher…Πραγματικά οι ACCEPTθα συνεχίσουν METAL!”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here