Στο φεστιβάλ “Cruise to the edge” θα συμμετέχουν οι YES, MARILLION, Mike Portnoy & Derek Sherinian

0
89

To φεστιβάλ που φιλοξενεί κάποια από τα σπουδαιότερα prog-rock συγκροτήματα του κόσμου, Cruise to the edge, επιστρέφει και ξεκινά την πενταήμερη κρουαζιέρα του από την Τάμπα της Φλόριντα στις 3 Φεβρουαρίου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Brilliance Of The Seas της εταιρίας Royal Caribbean.

Οι ναυλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τις τιμές καμπίνας να ξεκινούν από 1.249 δολάρια ανά άτομο. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούν να λάβουν έως και 200 ​​δολάρια ανά καμπίνα με τη διεθνή πίστωση αεροπλάνου. Οι κρατικοί δασμοί, φόροι και επιδόματα είναι πρόσθετα και υποχρεωτικά για όλους τους επιβάτες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Headliners του φεστιβάλ είναι οι διοργανωτές YES, οι MARILLION, ο Steve Hackett, οι Mike Portnoy και Derek Sherinian, CARL PALMER’S ELP LEGACY (τιμώντας την μνήμη των Keith Emerson και Greg Lake και ο Marin Barre (JETHRO TULL). Άλλοι καλλιτέχνες και μπάντες που επιβαιβεώθηκαν είναι οι SAGA, ANATHEMA, GONG, HAKEN, GLASS HAMMER, ADRIAN BELEW POWER TRIO, LIFESIGNS, KNIFEWORLD, STICK MEN (με special guest τον βιολιστή David Cross), SOUND OF CONTACT, MOON SAFARI, IO EARTH, BAD DREAMS, THANK YOU SCIENTIST και BARAKA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here