Συνεχόμενες ακυρώσεις συναυλιών λόγω COVID-19 ανά τον κόσμο

0
152

Κι ενώ μόλις ξεκίνησαν να γίνονται δειλά-δειλά κάποιες συναυλίες και να ετοιμάζονται περιοδείες, ιδιαίτερα στην Αμερική, οι ακυρώσεις και οι ανακοινώσεις ασθενειών στους καλλιτέχνες ή το crew τους, αρχίζουν να γίνονται πολλές…

Η αρχή είχε γίνει πριν λίγες μέρες, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Bruce Dickinson, τραγουδιστής των IRON MAIDEN, είχε νοσήσει από κορονοϊό, παρότι εμβολιασμένος, με τον ίδιο να δηλώνει πεπεισμένος ότι αν δεν είχε εμβολιαστεί, τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου καλά για την υγεία του… Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να ακυρώσει τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της spoken world tour που κάνει για το βιβλίο του.

Οι LIFE OF AGONY, ακύρωσαν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους DOG EAT DOG, που ήταν να γίνει Νοέμβριο και Δεκέμβριο, επειδή ανησυχούν για την πανδημία, όπως ανακοίνωσαν.

Ελάχιστες μέρες πριν, οι KORN ακύρωσαν δύο συναυλίες και ανέβαλλαν κάποιες άλλες, επειδή, όπως ανακοίνωσαν, ο τραγουδιστής τους, Jonathan Davis, προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Ο πρώην τραγουδιστής των θρύλων του doom metal, TROUBLE, o Eric Wagner, βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία ως αποτέλεσμα του κορονοϊού και η περιοδεία με το τωρινό του σχήμα, τους THE SKULL, ακυρώθηκε, αφού το σχήμα αποσύρθηκε.

Οι MAMMOTH WVH, του Wolfgang Van Halen, γιου του μεγάλου Eddie Van Halen, ακύρωσαν εμφανίσεις τους με τους GUNS N’ ROSES, επειδή κάποιο μέλος του crew τους είχε προσβληθεί από τον COVID-19, ενώ ανέβαλλαν τη χθεσινή τους συναυλία στο Whiskey-A-Go-Go επειδή ήθελαν να προσέξουν περισσότερο με την τρέχουσα κατάσταση.

Επίσης, τις τελευταίες εβδομάδες, οι TESLA, LYNYRD SKYNYRD, SHINEDOWN και LIMP BIZKIT, ακύρωσαν συναυλίες τους ή έπαιξαν χωρίς μέλη που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό…

1 COMMENT

  1. […] λίγες μέρες, είχαμε γράψει ότι νοσηλευόταν με πνευμονία, ως αποτέλεσμα του κορονοϊού και τελικά δεν τα κατάφερε… Κατά τη διάρκεια της […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here