Σχηματίζεται περιοδεία στην οποία θα συμμετέχει το ολόγραμμα του Ronnie James Dio

0
76

Στην επιφάνεια βγήκαν πληροφορίες για μία προγραμματισμένη περιοδεία το 2017 στην οποία θα χρησιμοποιηθεί το ολόγραμμα του Ronnie James Dio.
Ο Jeff Pezzuti, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που δημιούργησε το ολόγραμμα του Dio για την εμφάνιση των DIO DISCIPLES στο φεστιβάλ του Wacken του 2016, δήλωσε πως οι συναυλίες θα περιέχουν διάφορες εποχές από την καριέρα του θρυλικού τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα στο Talking Metal δήλωσε: “Για την περιοδεία το ολόγραμμα θα έχει πολλά διαφορετικά στιλ. Στο Wacken το ολόγραμμα χτίστηκε γύρω από την εικόνα που είχε ο Dio κοντά στο 1988 και την εποχή του “Dream evil”. Για την επόμενη περιοδεία η εικόνα του θα δημιουργηθεί για κάποια τραγούδια από κάποια εποχή μεταγενέστερη από την προαναφερθείσα και για κάποια άλλα τραγούδια από προγενέστερη εποχή”.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ημερομηνία αν και ο Pezzuti υπόσχεται από τώρα μία άνευ προηγουμένου live εμπειρία. “Θα έχουμε μαζί και live τραγουδιστές με τον Ripper Owens και τον Oni Logan ως μέρος του show και με τον Ronnie να εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του show και σε μερικά ντουέτα. Θα είναι εξωπραγματικό από την οπτική των οπαδών. Θα φέρουμε στην ζωή album μέσω διασκευών. Θα φέρουμε πράγματα που είναι γνωστά για τον Dio, live επί σκηνής”.
Η χήρα του Dio, Wendy, έδωσε στο ολόγραμμα τις ευλογίες της. Στους DIO DISCIPLES συμμετέχουν ο κιθαρίστας Craig Goldy, ο ντράμερ Simon Wright, ο μπασίστας Bjorn Englen και ο πληκτράς Scott Warren.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here