Το “Batmetal” επιστρέφει με νέο επεισόδιο

0
80

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου της animated σειράς- παρωδίας “Batmetal” που κατάφερε να κερδίσει το κοινό στο YouTube. Το επεισόδιο του 2014  “Batmetal” μέτρησε 26 εκατομμύρια views ενώ το “Batmetal Returns”, 31 εκατομμύρια.
Έπειτα από χρόνια αναμονής, το “Batmetal” επιστρέφει με το επεισόδιο “Batmetal Forever” που διηγείται την ιστορία της ομάδας να ζωντανέψει τον Joker, παίζοντας brutal μουσική σε πλήθος οπαδών. Στο επεισόδιο, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων φιγούρες των: Dethklok (εικονικό συγκρότημα της animated σειράς Metalocalypse), Vin Diesel, η Μικρή Γοργόνα . Οι ήρωες του Batmetal, στην προσπάθειά τους να αναστήσουν τον Joker, θα ζητήσουν τη βοήθεια των «Αρχαίων Θεών του Υπόκοσμου», δηλαδή των: Lemmy Kilmister, Ronnie James Dio, Jimi Hendrix και άλλων. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.
Οι δημιουργοί του Batmetal, οργάνωσαν διαδικτυακό έρανο με σκοπό συναυλίες Batmetal με ολογράμματα σε Αμερική και Ευρώπη με μουσική από DETHKLOK, METALLICA, SLAYER, NILE, IRON MAIDEN. Ως τώρα το εγχείρημα δεν έχει πετύχει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here