Φεστιβάλ POWER TRIP: Είναι επίσημο – AC/DC, METALLICA, GUNS N’ ROSES, IRON MAIDEN, OZZY OSBOURNE και TOOL θα εμφανιστούν μαζί

0
318
powertripposterofficial-e1680607752331.jpg

Είναι επίσημο: AC/DC, METALLICA, GUNS N’ ROSES, IRON MAIDEN, OZZY OSBOURNE και TOOL θα εμφανιστούν μαζί στην έκδοση του 2023 του φεστιβάλ Power Trip.

Η τριήμερη εκδήλωση σε παραγωγή Goldenvoice θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου έως την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια, με τους GUNS N’ ROSES και τους IRON MAIDEN να παίζουν την Παρασκευή, τους AC/DC και τον OZZY OSBOURNE το Σάββατο και τους METALLICA και τους TOOL την Κυριακή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι AC/DC, METALLICA, IRON MAIDEN, OZZY OSBOURNE, GUNS N’ ROSES και TOOL μοιράστηκαν ένα teaser βίντεο για το Power Trip που περιείχε εμβληματικές μεταλλικές εικόνες, όπως μια κιθάρα Gibson SG, μια στοίβα ενισχυτών και κάκτους που δημιουργούν τα “κέρατα διαβόλου», συν τα λογότυπα καθενός από τα έξι συγκροτήματα.

Το Power Trip θα σηματοδοτήσει την πρώτη συναυλία των AC/DC από τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν το συγκρότημα ολοκλήρωσε μια σειρά από συναυλίες στις ΗΠΑ με τον Axl Rose των GUNS N’ ROSES στα φωνητικά, ενώ ο frontman Brian Johnson ανάρρωσε από την απώλεια ακοής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here