Σύμφωνα με το WTVR.com, o Dave Brockie, τραγουδιστής και εγκέφαλος των GWAR, πέθανε από λανθασμένη υπερβολική δόση.
Ο Arkuie Williams, από το γραφείο του Αρχηγού Ιατρικού Εξατεστή, δήλωσε πως η αιτία θανάτου του Brockie ήταν “έντονη τοξικότητα ηρωίνης και ο τρόπος θανάτου ατύχημα”.
Ο Brockie, που στη σκηνή είχε το όνομα Oderus Urungus, είχε βρεθεί απαθής από τον συγκάτοικό του στις 23 Μαρτίου και οι ερευνητές της αστυνομίας του Richmond είχαν βρεί στοιχεία χρήσης ηρωίνης. Η αιτία θανάτου όμως δεν είχε αποφασιστεί, μέχρι και την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάστων.
Ήταν 50 χρονών.










![A day to remember… 1/10 [STYX] Styx](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/Styx-Crystal-ball-front-218x150.jpg)
![A day to remember… 30/9 [KING DIAMOND] King Diamond](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/10/King-diamond-The-graveyard-front-218x150.jpg)