Οι Καναδοί death metallers KATAKLYSM (οι οποίοι θα μας επισκεφτούν με τους CANNIBAL CORPSE και τους LOUDBLAST), ενώ ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, “Of ghosts and gods”, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο, με τίτλο “Thy serpents tongue”, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο παρακάτω.
Το εξώφυλλο για το “Of ghosts and gods” επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης Art By Surtsey και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast.
O frontman των KATAKLYSM, Maurizio Iacono, δήλωσε σχετικά: «Η στιγμή έχει φτάσει για ακόμη μια φορά, οι KATAKLYSM στην 12η στούντιο κυκλοφορία τους συνεχίζουν δυναμικά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτόν τον δίσκο. Περιέχει τα καλύτερα στοιχεία της καριέρας μας και υπό μια νέα σκοπιά στο death metal του 2015. Το “Thy serpents tongue” είναι μια πρώτη γεύση, ένα σκοτεινό και groovάτο αλλά και μελωδικό παράλληλα κομμάτι, το οποίο όταν σε δαγκώνει, το δηλητήριο του σε παρασύρει στην άλλη πλευρά».
“Of Ghosts And Gods” track listing:
01. Breaching The Asylum
02. The Black Sheep
03. Thy Serpents Tongue
04. Soul Destroyer
05. Vindication
06. Marching Through Graveyards
07. Shattered
08. Hate Spirit
09. Carrying Crosses
10. The World Is A Dying Insect














