JON LORD: Οι μέχρι τώρα δηλώσεις για το θάνατό του από συναδέλφους





















    jonlord1

    Ο θάνατος του σπουδαίου Jon Lord συγκλόνισε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη rock. Από τη στιγμή της είδησης του θανάτου του αρκετοί καλλιτέχνες εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους μέσα από δηλώσεις.

    Σας παραθέτουμε τις πιο σημαντικές μέχρι στιγμής:

    Geezer Butler (BLACK SABBATH) – «Λυπήθηκα πολύ στην είδηση του θανάτου του Jon Lord. Ήταν ένας από τους σπουδαίους μουσικούς της γενιάς μας. Ο Tony Iommi, που δούλεψε μαζί του πρόσφατα, μου ανέφερε πόσο ωραίος μάγκας ήταν. Τον συνάντησα αρκετές φορές, αλλά ποτέ δεν δούλεψα μαζί του».

    David Coverdale (WHITESNAKE, ex DEEP PURPLE) – «Ήταν μεγάλη απόλαυση και ευχαρίστηση η γνωριμία και η συνεργασία μαζί του. Μας λείπει ήδη».

    Peter Baltes (ACCEPT) – «Όπως ο Dio ήταν ο άρχοντας των φωνητικών έτσι και ο Jon Lord ήταν ο άρχοντας του HammondR.I.P. Jon Lord. Μεγάλωσα με DEEP PURPLE. Ήταν ο καλύτερος, μια πολύ θλιβερή μέρα για τη rock».

    Slash (VELVET REVOLVER, GUNS NROSES) – «Είναι μια θλιβερή ημέρα για το rock. Ο Jon Lord δεν είναι μαζί μας, υπεύθυνος για έναν από τους πιο σημαντικούς και πιο heavy ήχους στο heavy metal. Μοναδικός.

    Jordan Rudess (DREAM THEATER) – «Είμαι πολύ στενοχωρημένος για το θάνατο του Jon Lord. Ήταν πηγή έμπνευσης για μένα».

    Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, QUIET RIOT, WHITESNAKE, DIO) – «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, τους φίλους και θαυμαστές του. Σε ευχαριστώ John που ήσουν μέλος του soundtrack της ζωής μου».

    Adam Wakeman (Ozzy Osbourne, HEADSPACE) – «Θλιβερή είδηση ο θάνατος του, ήταν μία από τα είδωλά μου και μεγαλύτερες επιρροές μου».

    Joe Bonamassa (BLACK COUNTRY COMMUNION) – «Στεναχωρήθηκα πολύ στο άκουσμα του θανάτου του. Ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αναπαύσου εν ειρήνη».

    Damon Johnson (THIN LIZZY, Alice Cooper, BROTHER CANE) – «Αγάπη και σεβασμό προς τον θρυλικό John Lord. Τα συλληπτήρια μου στην οικογένειά του. Η σφραγίδα του στη σύγχρονη μουσική θα παραμείνει για πάντα».

    Joe Lynn Turner (DEEP PURPLE, RAINBOW, Yngwie Malmsteen) – «Είμαι συγκλονισμένος για το θάνατο του. Είμαι περήφανος που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν αληθινός και προικισμένος, ένας κύριος στη μουσική βιομηχανία και θα μας λείψει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά και συγγενές τους και σε όλους εμάς που χάσαμε έναν από τους σπουδαιότερους μουσικούς της εποχής μας. Είθε ο Θεός να σε κρατά στην αγκαλιά του».

    Graham Bonnet (RAINBOW, MICHAEL SCHENKER GROUP, ALCATRAZZ, IMPELLITTERI) – « Είναι μεγάλο σοκ και είμαι βαθύτατα θλιμμένος που έχασα έναν αγαπητό φίλο και σπουδαίο μουσικό. John έφερες διασκέδαση, γέλιο με την αίσθηση του χιούμορ σε ότι έκανες, άλλαξες τον κόσμο της μουσικής με την μοναδικότητά σου. Στέλνω την αγάπη, τις σκέψεις και την βαθύτατη συμπάθειά μου στην οικογένειά σου. Ο Θεός να σε ευλογεί, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

    Tom Morello (RAGE AGAINST THE MACHINE) – «RIP στον σπουδαίο Jon Lord, τον ακρογωνιαίο λίθο / κιμπορντίστα των DEEP PURPLE. Τόσα πολλά εκπληκτικά τραγούδια και τι υπέροχο ήχο που είχε! Σε ευχαριστούμε».


     

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here