Έφτασε η ώρα για τους θαυμαστές του Rob Zombie να απολαύσουν το πρώτο, επίσημο, trailer της ταινίας “The lord of Salem”. Η ταινία – θρίλερ, στην οποία πρωταγωνιστεί η γυναίκα του Sheri Moon Zombie, έχει ως υπόθεση μια μυστήρια κατάρα που ενεργοποιείται όταν μια DJ παίζει ένα συγκεκριμένο δίσκο. Η κατάρα φαίνεται να είναι έργο μιας ομάδας μαγισσών που έζησαν πριν 300 χρόνια.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιόμορφου καλλιτέχνη είναι ιδιαίτερα εκστασιασμένος, καθώς είναι η πρώτη απόπειρά του με θέμα το υπερφυσικό, καθώς παλαιότερες δουλειές του δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο είδος.
Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους αρχές του 2013, ενώ έγινε πρόσφατα η πρεμιέρα στο International Film Festival του Toronto στο Καναδά.















