MEGADETH: Έφυγαν από την Roadrunner Records





    >








    megadeth2012bigΤέλος εποχής για την συνεργασία των MEGADETH με την Roadrunner Records καθότι η μπάντα αποφάσισε να μην επεκτείνει το συμβόλαιο της με την Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία. Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο frontman των MEGADETH, Dave Mustaine, δήλωσε: “Η σημερινή ημέρα [Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου] σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας μας με την Roadrunner @rrusa. Ελπίζουμε να τελειώσει δυναμικά η συνεργασία μας και με ένα βραβείο #Grammy”.

    Οι MEGADETH κυκλοφόρησαν τρία στούντιο άλμπουμ μέσω της Roadrunner Records. Τα “United abominations” (2007), “Endgame” (2009) και το “Th1rt3en” (2011).

    Θυμίζουμε πως το 2009 ο Mustaine τα είχε βάλει με την δισκογραφική εταιρία γιατί θεωρούσε πως δεν έκαναν καθόλου καλή δουλειά όσον αφορά το promotion του άλμπουμ.

    mustainerr

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here