Μηνύσεις και ανταλλαγή δηλώσεων ανάμεσα στην πρώην κοπέλα του Dimebag Darrell και την Dean Guitars

0
128

Χαμός έχει γίνει ανάμεσα στη Rita Haney, πρώην κοπέλα του Dimebag Darrell, του μακαρίτη κιθαρίστα των PANTERAκαι θεματοφύλακα της περιουσίας του και τον CEO της εταιρίας Dean Guitars, Evan Rubinson.

Όλα ξεκίνησαν από τη μήνυση που έκανε η Haney στην εταιρία με τις κιθάρες που έπαιζε ο Dimebag, που την κατηγορούσε για απάτη, αθέτηση γραπτής συμφωνίας, ψεύτικο endorsement και πολλά άλλα. Σε post στα social media, η Haney έγραψε ότι ο Rubinson της είπε ότι από τη στιγμή που ο Dimebag έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια, δεν μπορούσαν να βγάλουν τα χρήματα που ήθελαν, οπότε έπρεπε να πάνε αλλού. Τον κατηγόρησε ότι συνέχισε να προωθεί και να πουλά κιθάρες που είχαν σχέση με τον Dimebag, όπως και merchandise, ακόμα και μετά τη λήξη της συμφωνίας, καταλήγοντας ότι ο Evan Rubinson ήταν απίστευτα ασεβής και πολλές φορές εχθρικός απέναντι στην κληρονομιά του Darrell.

Η αρχική απάντηση του CEO της Dean, ήταν ότι πάντα τιμούσαν τον Dime αλλά και τον αδερφό του, Vinnie Paul κι έδειχναν τον απόλυτο σεβασμό, έχοντας μία σχέση 17 ετών και με τους δύο. Δήλωσαν σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τις πράξεις της Rita Haney, επισημαίνοντας ότι εκείνη επέτρεψε τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις και τις κατηγορίες για να υποδείξει το μέλλον της κληρονομιάς του Dimebag Darrell, εν τη απουσία της αμέσου οικογένειάς του, καταλήγοντας ότι οι ισχυρισμοί της Haney είναι αβάσιμοι, χωρίς αξία και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, οπότε θα φροντίσουν να λάμψει ολόκληρη η αλήθεια στην πορεία της νομικής διαδικασίας.

Η συνέχεια όμως, ήταν ακόμα πιο «ηχηρή» από τον Rubinson, αφού κατηγόρησε τη Rita Haney, σε σχετική απάντηση στα social media, ότι τα σχόλιά της είναι εντελώς συκοφαντικά και δεν περιέχουν καμία δόση αλήθειας, πηγαίνοντάς το ακόμα πιο πέρα, αφού πέρα του ότι την προκαλεί να δημοσιεύσει λόγια που είπε, στα οποία μειώνει τα αδέρφια Abbott, θεωρεί ότι πρόκειται για μία απεγνωσμένη της προσπάθεια να προκαλέσει αναταραχές και ακόμα και απειλές θανάτου εναντίον του, προσωπικά…

Φαίνεται, θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια στο θέμα…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here