MAX CAVALERA: Δημιουργεί νέα μουσική για το film project για την Vanessa Del Rio

0
72

MaxCavalera 070313Στο κλιπ (κλικ εδώ) μπορείτε να δείτε ένα βίντεο ενός λεπτού στο οποίο ο Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY, exSEPULTURA) συζητάει για τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Thomas Mignone πάνω στην ταινία που είναι εμπνευσμένη από την ζωή της Vanessa Del Rio, της θρυλικής Λατίνας πρωταγωνίστριας ταινιών για ενήλικες (πορνό ντε) στις δεκαετίες των 70s και 80s.

O Mignone είναι γνωστός για τα βίντεο που έχει κάνει για καλλιτέχνες όπως οι DANZIG, MORBID ANGEL, SOULFLY, SYSTEM OF A DOWN και άλλους. Ήταν επίσης σκηνοθέτης της ταινίας “On the doll” (2007).

O Cavalera έχει ξανασυνεργαστεί με τον Mignone πολλές φορές στο παρελθόν τόσο για βίντεο των SEPULTURA (συμπεριλαμβανομένων των “Roots” και του DVDWe are what we are”), των SOULFLY (“Bleed”, “Primitive” και “World Scum”) αλλά και των NAILBOMB (“Sum of your achievements”).

ToThe Vanessa Del Rio film project” δεν είναι ντοκιμαντερ, αλλά κανονική ταινία βασισμένη στη ζωή ενός χαρακτήρα με το όνομα Vanessa Del Rio.

 

 

 

 

Soulfly’s Max Cavalera Discusses Working with Director Thomas Mignone on the Vanessa del Rio Feature Film from DOOM Incorporated on Vimeo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here